Acer Nitro 5 oyunlarda CPU 80, GPU 75 derece oluyor

Sybicort

Megapat
Daha fazla  
RAM
16 GB 3000mhz
Ekran kartı
RTX 3050TI
İşlemci
i5-12500h
Herkese merhaba, arkadaşlar. Yeni bir Acer Nitro 5 laptop (i5-12500H-RTX 3050 Ti) aldım ve çok uzun yıllardır kasa kullandığım için laptoplarların ortalama sıcaklık değerleri hakkında pek bir fikrim yok. Oyunlarda gözlemlediğim kadarıyla işlemci 75-80 derece arası ekran kartı da 70-80 derece arası değişmekte. Değerler fazla mı ya da normal mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, arkadaşlar. Yeni bir Acer Nitro 5 laptop (i5-12500H-RTX 3050 Ti) aldım ve çok uzun yıllardır kasa kullandığım için laptoplarların ortalama sıcaklık değerleri hakkında pek bir fikrim yok. Oyunlarda gözlemlediğim kadarıyla işlemci 75-80 derece arası ekran kartı da 70-80 derece arası değişmekte. Değerler fazla mı ya da normal mi acaba?

Laptop için değerler normal daha da düşürmek için fanlı altlıklardan alabilirsiniz.

Normal kasada bile bu değerleri görürken yaz ayında laptop için bu değerler gayet iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı