Acer Nitro 5 prizdeyken şarj azalması

sen fps sıkıntısı yaşıyor isen nvidia denetim masasından ayar yapman gerekiyor.Uygulamayı açtıktan sonra 3D ayarların yönetilmesi kısmına ( sol meni de var) geliyorsun . karşına genel ayarlar diye bir sekme çıkacak buradan o seçeneklerden Güç Yönetimi Modu kısmını Max performans tercih et kısmına getiriyorsun .2 kısım oyun modu yazıyorsun arama kısmına açıyorsun.3 ise sana kalmış yine nvidia denetim masasından görüntü ayarlarını ön... kısmı var (ilk açılış) buradan Benim tercihlerimi kullan ve şuna önem ver adlı kutucuğu seçiyorsun ve o çubuğu performansa getiriyorsun.Artış olabilir olmasa bile rahatlayabilir. ve bir sorum olacak sizlere bahsettiğim ses bir sıkıntı mı wasd tuşlarının oradan cızırtı geliyor başka yaşayan var mı bu durumu servise göndermeye gerek var mı?
birde hocam nitro sense uygulamasını açıp Prize takılı için yüksek performan ayarını seçiyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı