Acer Nitro 5 prizdeyken şarj azalması

Şimdi
eyvallah kanka belkide ben ayarlamalarda bir yanlışlık yaptım ondanda olabilir sağolasın

evet bendede var o ses ilk kez fark ettim ama önemli bir şey değildir herhalde şu ana kadar fark etmediysem
Ses i ben bios güncellemesi yaptıktan sonra fark ettim . Bu arada reis v1.28 yanlış hatırlamıyorsam güncellemesi var yaptım sağolsun biri yardım etti onu yap . Bu ses wasd tuşlarının orada var ve bilgisayarı kullandıkça artıyor acaba sorun mu diye servise gönderecektim şimdi normal mi bu ses gondermesem olur mu reis ?
İnce bir cizirti böyle

Ben

Ben 2019 sonunda vatan dan aldım . Öyle bir sorun yok reis. Hani şöyle oluyordu cs go oynarken şarja takıyoruz mecbur . Belirli bir seviye kadar gelip şarj edlimiyor diyordu 15 20 dk sonra şarja geri devam ediyordu . Biraz baktım batarya koruması yapılıyormuş bazı sistemlerde bende ona yorumladım. Birde sese sessiz bir ortamda bak wasd tusalrina bı kulağını daya reis
Prize takılı değilken veya güç tasarrufu modundayken de aynı şiddette cızırtı geliyor mu? İşlemcinin elektrik sesi diye biliyorum bunu.

Prize takılı değilken veya güç tasarrufu modundayken de aynı şiddette cızırtı geliyor mu? İşlemcinin elektrik sesi diye biliyorum bunu.
Şimdi şarjda iken ses biraz daha fazla şarjdan çektiğinde ses biraz azalıyor
Sende bir dikkat et reis sende de varmı diye
Şimdi şarjda iken ses biraz daha fazla şarjdan çektiğinde ses biraz azalıyor

Bu ses kullanıma göre de artıyor servise gerek yok ozmn demi ? Birde batarya kısmına gelecek olursak nitro sens kısmından performans ayarı yapılacağına Nvidia denetim masasından uygulamaya özel performans ayarı yapılabilir. Bataryayı birde öyle deneyin

Aynen bazı oyunlarda yapıyor zaten CS GO gibi eyvallah sağ olasın peki şarj azalmasıda herhangı bır FPS dusmesı yasıyor musun?

Hocam benim cihaz Monster ama sizin dediğiniz gibi 10 dakikada düşme olmuyor.
Bende 3 4 saat sonra 96 97 arası oluyor devam edersem 93'de anlık FPS kaybı oluyor.
Battlefield oyununda olmuştu diğer oyunlarda sıkıntı yok.

Fps düşmesi bana pek olmamıştı hocam. Aygıt yöneticisinden pilleri devre dışı bıraktığında da düşük fpsle mi oynayacaksın acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı