Acer Nitro 5 RDR 2 düsük FPS

Merhaba. 3 gun once Acer Nitro 5 aldim 2-3 tane oyun indirdim ilk F1 21 indirdim biraz dusuk FPS aldim. 2 CS:GO indirdim onda da normalden dusuk FPS aliyordum. En son RDR 2 indirdim yuksek ayarlarda 20 civari FPS aliyordum. Sonradan high medium ve Low ayarlarda denedim hangisini denersem deneyeyim 20 30 FPS civari aliyorum. Yardim edebilecek var mı? Not: CS'de 1920×1080 Low ayarlarda 300 400 arasi aliyorum F1 2021 ful ayarlarda 60 FPS.

Not2: Acer Nitro 5 2022 12500h ve 3060 135W olmasi lazim.

Hocam gec yaziyorum ama sorunu cozdum MUX Switch acinca cozuldu optimusta ekran kartini gormuyordu sanirsam peki bir şey soracagim optimusta ekran kartini gormesini nasıl saglayacagim.

Hocam merhaba ben de aynı bilgisayara sahibim de Acer'in kendi Nitro Sense uygulaması üzerinden MUX Switch açamadım. Siz nasıl açtınız rica etsem paylaşabilir misiniz?

Hocam merhaba ben de aynı bilgisayara sahibim de Acer'in kendi Nitro Sense uygulaması üzerinden MUX Switch açamadım. Siz nasıl açtınız rica etsem paylaşabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2.30 da belirtiliyor hocam.

Hocam nitro senste sag uste ayarlar tusu var orada ayrik gpu diye birsey var onu acarsaniz restart atmanizi isticek atinca acilmis oluyor

Mux switch diye yazmamislar bende alali 1 hafta oldu ilk gunlerde bulamadim o yuzden bu konuyu actim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı