sangarius Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E/E Software Engineer 28 Kasım 2021 #1 İndirimden RDR2 almayı planlıyorum. Laptopumda i5 8300h işlemci, 16 GB Dual channel RAM ve GTX 1050 var. Eğer orta ayarlarda sorunsuz oynayabilirsem SSD'de yer açıp oyunu alacağım. Deneyimi olan var mı? Son düzenleme: 28 Kasım 2021
İndirimden RDR2 almayı planlıyorum. Laptopumda i5 8300h işlemci, 16 GB Dual channel RAM ve GTX 1050 var. Eğer orta ayarlarda sorunsuz oynayabilirsem SSD'de yer açıp oyunu alacağım. Deneyimi olan var mı?
Çözüm T T Timur58 28 Kasım 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 28 Kasım 2021 #11 Sorunsuzdan kastın 60 FPS ise hayır, 30 FPS ise en düşükte oynatabilir belki. Orta'da sanmıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS sangarius Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E/E Software Engineer 28 Kasım 2021 #12 aKuu dedi: Sorunsuzdan kastın 60 FPS ise hayır, 30 FPS ise en düşükte oynatabilir belki. Orta'da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Düşük orta karışık ayarlarda 40 civarı alsam yeterli olur sanırım. Peki oyun deneyimi olarak üzer mi bu sayılar? Artı 0 Eksi
aKuu dedi: Sorunsuzdan kastın 60 FPS ise hayır, 30 FPS ise en düşükte oynatabilir belki. Orta'da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Düşük orta karışık ayarlarda 40 civarı alsam yeterli olur sanırım. Peki oyun deneyimi olarak üzer mi bu sayılar?
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 28 Kasım 2021 #13 Cagat_ay dedi: Hocam mobil ile masaüstü kartları biraz daha farklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Attıklarım mobil işlemci var yani laptop üzerinde FPS testi var. Artı 0 Eksi
Cagat_ay dedi: Hocam mobil ile masaüstü kartları biraz daha farklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Attıklarım mobil işlemci var yani laptop üzerinde FPS testi var.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 28 Kasım 2021 #14 sangarius dedi: Düşük orta karışık ayarlarda 40 civarı alsam yeterli olur sanırım. Peki oyun deneyimi olarak üzer mi bu sayılar? Genişletmek için tıkla... 40 FPS'in altı bence sıkıntı oluyor. 40-60 arası oynuyorum ben 40'ın altına düşünce oyun zevki baltalanıyor ama oynanmayacak kadar değil. Artı 0 Eksi
sangarius dedi: Düşük orta karışık ayarlarda 40 civarı alsam yeterli olur sanırım. Peki oyun deneyimi olarak üzer mi bu sayılar? Genişletmek için tıkla... 40 FPS'in altı bence sıkıntı oluyor. 40-60 arası oynuyorum ben 40'ın altına düşünce oyun zevki baltalanıyor ama oynanmayacak kadar değil.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 28 Kasım 2021 #15 Buradakine yakın bir performans alırsınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Buradakine yakın bir performans alırsınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS sangarius Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E/E Software Engineer 28 Kasım 2021 #16 Yanıtlar için teşekkürler. Artı 0 Eksi