Ben de kullanıyorum RDR2 de aynı sonuç bende de oldu. Metal macun vs kullanıyorsanız doğrudur.
Yok metal macun kullanmıyorum. Moderatör arkadaşın dediği gibi 2020 falan aldıysanız normaldir olabilir. Şahsen bendeki 2022 kasa.
Ben de kullanıyorum RDR2 de aynı sonuç bende de oldu. Metal macun vs kullanıyorsanız doğrudur.
Elimden 3 tane yeni kasa Nitro 5 geçti, hiçbirinde ısınmadan şikayet edilecek kadar ısınma olmadı. "genel olarak" tabirini kullanmak pek doğru değil.Vallahi ben de aldım Nitro 5 4050'li, arkadaşım da aldı aynı problem var. Genel olarak herkeste duydum.
Bakımını en son ne zaman yaptınız?
5 derece düşüyordan kastınız performans modunda 90 derece
Geçen yaz aldım şu ana kadar sıfır bakım.
Evet.
Model şu arkadaşlar Ürün Desteği - AN515-58 | Acer Türkiye
Belkide bakım yaptırmadığım içindir bir de ben RDR2'yi Ultra ayarlarda kullanıyorum onunda etkisi var herhalde.
Yani kaç ay geçmiş oluyor? 6 ay'ı geçtiyse bir bakım yaptırın ona.Geçen yaz aldım şu ana kadar sıfır bakım.
Evet.
Model şu arkadaşlar Ürün Desteği - AN515-58 | Acer Türkiye
Belkide bakım yaptırmadığım içindir bir de ben RDR2'yi Ultra ayarlarda kullanıyorum onunda etkisi var herhalde.
RDR2'de aldığım varsayılan modda 90 derece CPU, 86 derece GPU normal midir? Laptop standı var altında bir de ama varsayılan modda fanlar performans modunda falan 5 derece düşüyor galiba. RTX3050 Ti ekran kartı Intel 12500H işlemci.
Büyük ihtimalle eski kasa Acer Nitro 5 kullanıyorsunuz, eski ksalarında kronik ısınma sorunu var ondan 90 derecelere rahat çıkıyorsunuz, thermal throttle altında kalıyor sistem, termal macun sürseniz bile etkisini kısa sürede kaybedecektir termal macun, eski kasalar çok sıkıntılı.
Yani kaç ay geçmiş oluyor? 6 Ay'ı geçtiyse bir bakım yaptırın ona.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.