Acer Nitro 5 RTX 3050 Ti alınır mı?

EREN SATAR

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Manisa

Bu cihazın 16 RAM versiyonu ile aşağıdaki sistemimi takas edeceğim kasamın üstüne 1800TL istiyor artık oyun oynamayacağım bana laptop gerekli bu cihazın herhangi bir kronik sorunu sıkıntısı var mı takasda vereceğim fiyat farkına değer mi?
R5 3500X.
Sapphire Pulse RX 6600.
Colorful B450M-HD
WD sn 530 256 GB M.2 SSD.
8x2 3200 MHz RAM.
High Power 500W.
Dark Raider kasa. @SerdarT35

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 6600 daha iyi performans verir ama zaten laptoplar daha pahalı olduğundan kabul edilebilir. Bu sistemin ikinci el değeri yaklaşık 13k, 2k üstü yani 15k'ya bu laptop iyi sayılır. Acer'ın ekranınında Ghosting var ve %45 NTSC (Ghosting'te eminim ama %45 NTSC'yi tam hatırlamıyorum.). Bundan sonrası size kalmış.

RX 6600 daha iyi performans verir ama zaten laptoplar daha pahalı olduğundan kabul edilebilir. Bu sistemin ikinci el değeri yaklaşık 13K, 2K üstü yani 15K'ya bu laptop iyi sayılır. Acer'ın ekranınında ghosting var ve %45 NTSC (ghosting'te eminim ama %45 NTSC'yi tam hatırlamıyorum.). Bundan sonrası size kalmış.

Günlük kullanım yapacağım yaklaşık 7-8 saat YouTube vb platformlardan eğitim içerikli video izleyeceğim. En fazla arada CS GTA falan oynarım. Panel IPS panel çok mu kötü gözükür.

Günlük kullanım yapacağım yaklaşık 7-8 saat YouTube vb platformlardan eğitim içerikli video izleyeceğim. En fazla arada CS GTA falan oynarım. Panel IPS panel çok mu kötü gözükür.

MacBook tavsiye ederim eğer YouTube çok izleyeceksen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı