Acer Nitro 5 RTX 3050 Ti Düzgün çalışıyor mu?

Ariete

Hectopat
Merhaba,

Üç dört ay öncesinde almış olduğum Acer Nitro 5 3050 Ti ekran kartlı bilgisayarımı genel olarak dersler için kullandığımdan dolayı ekran kartını test edemedim. Sadece ETS 2 ve Bus Simulator 2 gibi oyunları oynadım burada da açıkçası hissettiğim akıcılık beni pek memnun etmedi. Windows + G ile FPS değerlerine baktığımda ETS 2'de 60-70 FPS (Ultra Grafik Ayarları) Bus Simulator 2'de ise 40-45 FPS (Ultra Grafik Ayarları) gibi değerler aldım, eğer bu değerler olağanın altında ise garantiye göndermek istiyorum.

Ayrıca Winsat komutu ile Windows'un kendi performans tanımlamasında ise şöyle değerler aldım
<SystemScore>8.1</SystemScore>
<MemoryScore>9.3</MemoryScore>
<CpuScore>9.3</CpuScore>
<CPUSubAggScore>8.7</CPUSubAggScore>
<VideoEncodeScore>9.9</VideoEncodeScore>
<GraphicsScore>8.1</GraphicsScore>
<Dx9SubScore>9.9</Dx9SubScore>
<Dx10SubScore>9.9</Dx10SubScore>
<GamingScore>9.9</GamingScore>
<DiskScore>9.25</DiskScore>

Bu durumda ekran kartımı nasıl test edebilirim?

FurMark ile test edeblilirsiniz hiç kullanmadım ama ismini çok duymuştum. (not: Bilgisayarın ekran kartını fazla zorlayan ve ısıtan bir testtir)

FurMark ile test edeblilirsiniz hiç kullanmadım ama ismini çok duymuştum. (not: Bilgisayarın ekran kartını fazla zorlayan ve ısıtan bir testtir)
Teşekkür ederim, deneyeceğim. Başka bir yazılımda test ettiğimde çıkan sonuçları muadiliyle kıyasladığımda benim ekran kartım onlara kıyasla daha kötü bir durumda oluyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı