Merhaba,
Üç dört ay öncesinde almış olduğum Acer Nitro 5 3050 Ti ekran kartlı bilgisayarımı genel olarak dersler için kullandığımdan dolayı ekran kartını test edemedim. Sadece ETS 2 ve Bus Simulator 2 gibi oyunları oynadım burada da açıkçası hissettiğim akıcılık beni pek memnun etmedi. Windows + G ile FPS değerlerine baktığımda ETS 2'de 60-70 FPS (Ultra Grafik Ayarları) Bus Simulator 2'de ise 40-45 FPS (Ultra Grafik Ayarları) gibi değerler aldım, eğer bu değerler olağanın altında ise garantiye göndermek istiyorum.
Ayrıca Winsat komutu ile Windows'un kendi performans tanımlamasında ise şöyle değerler aldım
<SystemScore>8.1</SystemScore>
<MemoryScore>9.3</MemoryScore>
<CpuScore>9.3</CpuScore>
<CPUSubAggScore>8.7</CPUSubAggScore>
<VideoEncodeScore>9.9</VideoEncodeScore>
<GraphicsScore>8.1</GraphicsScore>
<Dx9SubScore>9.9</Dx9SubScore>
<Dx10SubScore>9.9</Dx10SubScore>
<GamingScore>9.9</GamingScore>
<DiskScore>9.25</DiskScore>
Bu durumda ekran kartımı nasıl test edebilirim?
Üç dört ay öncesinde almış olduğum Acer Nitro 5 3050 Ti ekran kartlı bilgisayarımı genel olarak dersler için kullandığımdan dolayı ekran kartını test edemedim. Sadece ETS 2 ve Bus Simulator 2 gibi oyunları oynadım burada da açıkçası hissettiğim akıcılık beni pek memnun etmedi. Windows + G ile FPS değerlerine baktığımda ETS 2'de 60-70 FPS (Ultra Grafik Ayarları) Bus Simulator 2'de ise 40-45 FPS (Ultra Grafik Ayarları) gibi değerler aldım, eğer bu değerler olağanın altında ise garantiye göndermek istiyorum.
Ayrıca Winsat komutu ile Windows'un kendi performans tanımlamasında ise şöyle değerler aldım
<SystemScore>8.1</SystemScore>
<MemoryScore>9.3</MemoryScore>
<CpuScore>9.3</CpuScore>
<CPUSubAggScore>8.7</CPUSubAggScore>
<VideoEncodeScore>9.9</VideoEncodeScore>
<GraphicsScore>8.1</GraphicsScore>
<Dx9SubScore>9.9</Dx9SubScore>
<Dx10SubScore>9.9</Dx10SubScore>
<GamingScore>9.9</GamingScore>
<DiskScore>9.25</DiskScore>
Bu durumda ekran kartımı nasıl test edebilirim?