Elektronik Acer Nitro 5 RTX 3050 Ti i5 20.175 TL!

Kronik problemi var mıdır acaba Lenovo IdeaPad Gaming 3 bakınıyordum aklımı çelmedi değil.

Vallahi bende GTX 1650'li var 3 yıldır sorunsuz soğutması güzel bir BIOS'u kötü diyebilirim bir de tek kötü yanı hoparlörü güzel sesi falan ama bir anda PC hafif drop yiyip ses cızırdamaya başliyor.

:D ailenden bağını kopardığında anlarsın teoride her şeyin mümkün ama gerçeklik çok farklı işliyor.

27 yaşındayım diyorum hocam ailemden para almıyorum sadece kira derdim yok yemek derdimde yok zaten çok fazla giderim yok o yüzden ben bile birçok şey satın alabiliyorsam tek calisip tek yiyen her şeyi yapmasi mümkün.

27 yaşındayım diyorum hocam ailemden para almıyorum sadece kira derdim yok yemek derdimde yok zaten çok fazla giderim yok o yüzden ben bile birçok şey satın alabiliyorsam tek calisip tek yiyen her şeyi yapmasi mümkün.
dostum ben senden daha büyüğüm benimde kira ve yemek derdim olmasa gerisi bir şey değil ki zaten faturalar toplasan ne tutuyor :D sorun zaten kira ve gıda yani başarı hikayesi gibi anlatman çok mantıksız aileden bağımsız yaşamak kirada yaşamaktır zaten ev satın almaktır vs gibi

Ben RAM eklemekle uğraşamam, ben Windows kurmakla uğraşamam direkt hazır bilgisayar istiyorum ama donanımı da iyi olsun diyenler için iyi firsat. Kaçırmayın bu cihazı. ACER Nitro 5 AN515-58 Intel Core i5-12500H 16GB RAM 512GB SSD 4GB RTX3050Ti 15.6'' Full HD 144Hz Windows 11 Home Oyuncu Dizüstü Bilgisayar | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği

Hocam selamlar iki adet sorum var birincisi bu site güvenilir mi forumlardan baktım ama birde size sorayım dedim ikincisi de bu indirimin süresi ne zamana kadardır acaba bir bilginiz varmı?

Dostum ben senden daha büyüğüm benim de kira ve yemek derdim olmasa gerisi bir şey değil ki zaten faturalar toplasan ne tutuyor :D sorun zaten kira ve gıda yani başarı hikayesi gibi anlatman çok mantıksız aileden bağımsız yaşamak kirada yaşamaktır zaten ev satın almaktır vs gibi.

Anlamadığın tek şey var oraya yazdım zaten ilk cümlemi okudunmu kira vs. gideri olanları hariç tuttum tek yaşayan insanlar için yaptım o paylaşımı çoğu insan beğenmedim atmış ya emin ol çoğunun cebinde 20k üstü telefon var yani demek istediğim öncelik meselesi sen evlisindir(örnek) çocuklarına öncelik verirsin bir başkası telefon almak ister ona öncelik verir. Başarı hikayesi kısmını anlamadım gerçekleri söyledim çoğu insanın yapamadığı dürüstlükle yazımı yazdım atıp sallayadabilirdim neyse ne bize ne zaten biz ne yazarsak yazalım öyle ya da böyle alıyorlar.

ilk cümlem alıntı : Doğrudur hocam zaten 20k veren adam dişini sıkıp 30k verir en azından daha verim alabileceği bir PC alır bu dediğim yanlış anlaşılmasın lütfen şahsen kendi fikrim sonuçta ortalama ücret 15-16k şu an aylık 50k PC bile çok pahalı gelmiyor bana eğer '' kira derdi vs. yoksa ''

Çöp ekran çöp panel. Ideapad bakın.
Canım arkadaşım kullandında mı biliyon ben kullanıyorum ekrandan yana sıkıntım yok malzeme kaliteside gayet güzel arkadaşlarımda aynı fiyat bandında farklı laptoplar var onlarla aşağı yukarı aynı performansı alıyorum birde onlarda fanda var 8 saat forza 4 oynadım ultra ayarlarda 6. Saatten sonra pc ısındığından fps 50ye düştü ben araştırdım bu fiyata en baba acer nitro 5 var ddr5 destekliyor anakart uzun vaadede gayet güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı