Laptopta yalnızca oyun oynanacaksa 32 GB RAM saçma. Optimizasyonu kötü olmadığı sürece 16 gayet yeterli. 32 GB RAM'li sistem alıp sonra sıcaklıklardan Thorttle yiyince istediğiniz performansı alamazsınız. Ayrıca cihazın fan sesi konusunda şikayet çok.
Laptopta yalnızca oyun oynanacaksa 32 GB RAM saçma. Optimizasyonu kötü olmadığı sürece 16 gayet yeterli. 32 GB RAM'li sistem alıp sonra sıcaklıklardan thorttle yiyince istediğiniz performansı alamazsınız. Ayrıca cihazın fan sesi konusunda şikayet çok.
UE5 kesinlikle 32 GB kullanılması gereken bir program. İkizim uğraştığı için biliyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ben söyleyeceklerimi söyledim, karar sizindir. Hayırlı olsun
UE5 kesinlikle 32 GB kullanılması gereken bir program. İkizim uğraştığı için biliyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ben söyleyeceklerimi söyledim, karar sizindir. Hayırlı olsun
Victus/Core i5-13500H İşlemci/16GB RAN/512GB SSD/RTX 4050 Ekran Kart/15.6"/WIN11/Gaming Laptop Performans Mavi 7N9U9EA fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!