Daha fazla
- Meslek
- Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba dostlar, bu laptopu almayı düşünüyorum. Acer sitesindende kontrol ettiğim kadarıyla, i7 12560H ve RTX 4060 140W görünüyor. Sizce uygun mudur? Bütçem normalde bu kadar da yok 25000 civarına bakıyordum fakat şu an Hepsiburada'da 9 taksit mevcut. Bu laptopun aynı özelliklerine sahip aynı kasaya sahip başka Acer da mevcut. Fakat belirtildiği kadarıyla 144Hz ekran denmiş. Fakat dediğim gibi ekran kartı ve işlemcisi aynı model. Satıcıdan teyit aldım model numarası doğru mu diye ve Acer sitesinden kontrol ettiğimde 165Hz sRGB erkan olduğunu görülüyor. Sadece ben bu ürünlerin 3ms olduğunu biliyordum satıcı 9ms olduğunu söylüyor ama bu bilgi Acer sitesinde yer almıyor. Açıkçası bir mağazada Acer NTSC %45 ekranla %100 sRGB ASUS ekranı gördüm yan yanayken ciddi anlamda fark var gibiydi. Diyelim ki 9ms o durumda alınmaz mı bilmiyorum. Diğer özelliklerine de bakabilir misiniz? Normalde 30000 geçmek istemiyorum. 30000 ne kadar RTX 4060 laptop varsa onu da alabilirim. En kötü i5 12450H ve RTX 4050 olan Acer bakacağım sanırım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: