Windows 11 güncellemesi gerekli mi?

foster

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Gskill Flare 2x8 16gb 3200mhz cl16
SSD veya HDD modeli
120gb James Donkey
Ekran kartı
Sapphire Nitro Rx 570 8gb
Anakart
B450m Dragon
İşlemci
Ryzen 5 1600af
İyi günler şu an Windows 10 kullanıyorum. Malum destek sona erdi. Ve ister istemez Windows 11'e geçmeye zorluyorlar. Benim sistem eski olduğu için ve oyunlarda daha az FPS verdiği için Windows 10 da kalmak istiyorum. Bana bir zararı olur mu güncellemeli miyim yoksa kalınır mı? B450M Dragon, Ryzen 5 1600 AF 16 GB 3200MHz RAM var.

Windows 10 LTSC'ye veya sizi Windows'ta tutan bir yazılım yoksa Linux'a geçebilirsiniz. IoT LTSC 2021, 2032'ye kadar destek alıyor.

Ayrıca Windows 10 GAC (Home, Pro, LTSC olmayan Enterprise vb.) sürümlerinin desteği daha yeni kesildi ve ESU ile 1 yıl daha uzatılabiliyor. Yani bir sıkıntı olmaz.

Bence güncellemelisin sistemin Windows 11 için yetersiz değil performans düşüşü olmaz.

1 kere yüklemiştim önceden kötüydü bayağı ve FPS düşüşü oldu. Ayıptır söylemesi Torrent kullanıyorum param yok. Onun da etkisi var biraz Windows 10 daha güzel sade 11 de çok fazla efekt var.

Windows 10 LTSC'ye veya sizi Windows'ta tutan bir yazılım yoksa Linux'a geçebilirsiniz. IoT LTSC 2021, 2032'ye kadar destek alıyor.

Ayrıca Windows 10 GAC (Home, Pro, LTSC olmayan Enterprise vb.) sürümlerinin desteği daha yeni kesildi ve ESU ile 1 yıl daha uzatılabiliyor. Yani bir sıkıntı olmaz.
Açıkçası hiç kullanmadım ve geçmek için sıfırlama yapmak gerekiyor. Veri kaybı yaşarım ister istemez. Win 10'dan devam edeceğim galiba.

İyi günler şu an Windows 10 kullanıyorum. Malum destek sona erdi. Ve ister istemez Windows 11'e geçmeye zorluyorlar. Benim sistem eski olduğu için ve oyunlarda daha az FPS verdiği için Windows 10 da kalmak istiyorum. Bana bir zararı olur mu güncellemeli miyim yoksa kalınır mı? B450M Dragon, Ryzen 5 1600 AF 16 GB 3200MHz RAM var.

Bence geçmelisin sistemin kötü değil.

Sıfırlamadan geçiş yapma yöntemi var. Türkçe kaynak bulamadım ama YouTube'da anlatanlar olmuştur. İsterseniz anlatabilirim.
Siz zahmet etmeyin hocam bakarım ben. Teşekkürler.

Bence geçmelisin sistemin kötü değil.

Torrent kullanıyorum ve sıkıntı çıkar gibi. En son kullandığımda kötüydü. FPS düşüşü oldu. Denemek gerek. 11e geçtikten sonra tekrardan 10a dönebilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı