D dellunaxxi Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Şubat 2021 #1 Yeni laptop aldım ama şarja takıyorum şarjı dolmuyor. Güç simgesi yanmıyor. Acaba neden olabilir? Model Acer Nitro 5
Yeni laptop aldım ama şarja takıyorum şarjı dolmuyor. Güç simgesi yanmıyor. Acaba neden olabilir? Model Acer Nitro 5
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.249 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #2 2. el mi aldınız? Artı 0 Eksi
jeunesturcs Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 873 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyolog 4 Şubat 2021 #3 Kabloyu ve doğru takıp takmadığını kontrol et. Artı 0 Eksi
KS KS D dellunaxxi Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Şubat 2021 #4 SHER-LOCKED dedi: 2. el mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Hayır trendyol dan aldım jeunesturcs dedi: Kabloyu ve doğru takıp takmadığını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Denedim birkaç kere ama olmadı. Bilgisayarcılara götürsem bakabilirler mi? Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED dedi: 2. el mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Hayır trendyol dan aldım jeunesturcs dedi: Kabloyu ve doğru takıp takmadığını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Denedim birkaç kere ama olmadı. Bilgisayarcılara götürsem bakabilirler mi?
jeunesturcs Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 873 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyolog 4 Şubat 2021 #5 dellunaxxi dedi: Hayır trendyol dan aldım Denedim birkaç kere ama olmadı. Bilgisayarcılara götürsem bakabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılara götürme, servisini arayıp danış. Çözüm sunulmuyorsa iade et. Artı 0 Eksi
dellunaxxi dedi: Hayır trendyol dan aldım Denedim birkaç kere ama olmadı. Bilgisayarcılara götürsem bakabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılara götürme, servisini arayıp danış. Çözüm sunulmuyorsa iade et.
BERATKAZAL Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #6 1- Adaptör girişi 2- Adaptör 3- Şarj besleme Artı 0 Eksi
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 4 Şubat 2021 #7 dellunaxxi dedi: Yeni laptop aldım ama şarja takıyorum şarjı dolmuyor. Güç simgesi yanmıyor. Acaba neden olabilir? Model Acer Nitro 5 Genişletmek için tıkla... Hocam bende ilk aldığımda neden dolmuyor diye baya araştırmıştım. Çözümü kabloyu bilgisayara takarken bastırın siz tamamen girdi sanıyorsunuz ama aslında tam girmiyor biraz zorlamanız lazım. Artı 0 Eksi
dellunaxxi dedi: Yeni laptop aldım ama şarja takıyorum şarjı dolmuyor. Güç simgesi yanmıyor. Acaba neden olabilir? Model Acer Nitro 5 Genişletmek için tıkla... Hocam bende ilk aldığımda neden dolmuyor diye baya araştırmıştım. Çözümü kabloyu bilgisayara takarken bastırın siz tamamen girdi sanıyorsunuz ama aslında tam girmiyor biraz zorlamanız lazım.
Osman Sher Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 535 Çözümler 21 Yer Baku Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: I9-12900K GPU: RTX 4070 Ti Super Motherboard: MSI PRO Z790-P WIFI RAM: Corsair Vengeance 32GB(2x16) CPU Cooler: MSI MAG Coreliquid M360 Case: Xigmatek Cubi PSU: Xigmatek FURY 1110W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #8 Aygıt Yöneticisi'nden bataryada olan sürücüleri komple silin bilgisayarı yeniden başlatın. Artı 0 Eksi