Acer Nitro 5 sistem Valorant'ta FPS düşmesi

ShadowHunter

Hectopat
i5 10300H 1*16 RAM 3050 laptopta her oyunda FPS düşmesi yaşanıyor Valorant da anlık 40 50 FPS'lere düşüyor DDU ile sürücü kaldırmayı denedim güvenli mod da dosyalar açılmadı ekran kartı kullanımı az geldi.

63d3973d-e24a-4f0d-b22d-bec9691dd6aa.jpg

Diğer oyunlarda FPS nasıl?
Termal macun bakımı yapmanızı öneriyorum.

Az önce soğuttum işlemci 50 derecelerde oynadım neredeyse FPS düşmesi olmadı FPS gametestlere göre düşük o da 1*16 yüzünden büyük ihtimal testlerde 8*2 idi ama bakımı kendim yaparsam garantisi bozulabilir mi nerede yaptırabilirim teknik servis uzak ve yorumları pek iç açıcı değil.

Az önce soğuttum işlemci 50 derecelerde oynadım neredeyse FPS düşmesi olmadı FPS gametestlere göre düşük o da 1*16 yüzünden büyük ihtimal testlerde 8*2 idi ama bakımı kendim yaparsam garantisi bozulabilir mi nerede yaptırabilirim teknik servis uzak ve yorumları pek iç açıcı değil.
Kendiniz 1*16 RAM'İ satıp isterseniz 2 aynı model laptop RAM alabilirsiniz, bunun için ayrı bir konu açın.

@Hüsnü_Çoban hocama katılıyorum. Çift kanal RAM daha iyi performans sağlayacaktır. Termal macun ve detaylı fan temizliği sağlayın. Isı değerlerine dikkat edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı