Critical mass
Hectopat
- Makaleler
- 1
spd kısmını da paylaştım hocam. 2.5 inçlik ssd mi almam gerekiyor
bu olur mu mesela hocamŞart değil ama tam emin değilim. Sadece 2.5 inçlik boş yer olduğuna eminim. Dİğerleri modele göre değişebilir çünkü.
bu olur mu mesela hocam
Bu olur mu mesela hocam
ram için bu linktekini öneriyor musunuz hocam. direkt olarak onu mu alayımtranscend 16GB DDR4 3200MHZ CL22 NOTEBOOK RAM VALUE JM3200HSB-16G - Fiyatı, Yorumları
transcend 16GB DDR4 3200MHZ CL22 NOTEBOOK RAM VALUE JM3200HSB-16G yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl 
RAM için linkteki modele bakabilirsiniz. DDR4 16 GB 3200MHz CL22 RAM alacaksınız.
SSD konusunda da cihazda bir NVMe SSD görünüyor ama cihazınız destekliyor mu bilmiyorum. İki M.2 slotu varsa diğerine de istediğiniz bir diski alıp takabilirsiniz. Uyumsuzluk yaratmaz.
Cihazda boş bir M.2 slotu olduğuna emin misiniz? Tam model numarası neydi?
transcend 16GB DDR4 3200MHZ CL22 NOTEBOOK RAM VALUE JM3200HSB-16G - Fiyatı, Yorumları
transcend 16GB DDR4 3200MHZ CL22 NOTEBOOK RAM VALUE JM3200HSB-16G yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl 
RAM için linkteki modele bakabilirsiniz. DDR4 16 GB 3200MHz CL22 RAM alacaksınız.
SSD konusunda da cihazda bir NVMe SSD görünüyor ama cihazınız destekliyor mu bilmiyorum. İki M.2 slotu varsa diğerine de istediğiniz bir diski alıp takabilirsiniz. Uyumsuzluk yaratmaz.
Cihazda boş bir M.2 slotu olduğuna emin misiniz? Tam model numarası ne
hocam bir de şöyle bi şey var. ben acer in kendi sitesinde cihazımın seri numarasını yazdığımda bu bilgisayar çıkıyor. ama benim klavye kırmızı. böyle renkli değil.transcend 16GB DDR4 3200MHZ CL22 NOTEBOOK RAM VALUE JM3200HSB-16G - Fiyatı, Yorumları
Cihazda boş bir M.2 slotu olduğuna emin misiniz? Tam model numarası neydi?
bakın bu. ama seri numarasını siteye girince klavyesi renkli olan pc görünüyor.ram için bu linktekini öneriyor musunuz hocam. direkt olarak onu mu alayım
hocam bir de şöyle bi şey var. ben acer in kendi sitesinde cihazımın seri numarasını yazdığımda bu bilgisayar çıkıyor. ama benim klavye kırmızı. böyle renkli değil.
Ürüne tıklayınca beklenmeyen bi hata oluştu diyor. ama az buçuk bilgileri yazıyor ssderam için bu linktekini öneriyor musunuz hocam. direkt olarak onu mu alayım
hocam bir de şöyle bi şey var. ben acer in kendi sitesinde cihazımın seri numarasını yazdığımda bu bilgisayar çıkıyor. ama benim klavye kırmızı. böyle renkli değil.
bakın bu. ama seri numarasını siteye girince klavyesi renkli olan pc görünüyor.
hocam aynı özellik derken hızı mi aynı olmalı. ya da siz bunda tamamsanız direkt bunu da alabilirim. benimki de an515-55 ama klavyesini yanlış gösteriyor. peki ssd olarak nasıl bi şey almam gerekiyor hocam cihazlar benzermişAttığım linktekinin fiyatı uygundu. Transcend de bilindik bir marka zaten. İsterseniz aynı özelliklerde başka bir model alabilirsiniz.
Cihazın altındaki kod neyse onu yazın. Sitede hata olabilir, benim AN515-42 modelinde böyle bir sorun yaşamamıştım. Sayfa doğru çalışıyor.
hocam 02.42den itibaren izler misiniz. bu Benim modelden daha düşük sanırım ama boş bi yeri varmış. bende de olmaz mı?Sanırım sizde tek M.2 yuvası var. SATA formunda bir model bakabilirsiniz. Veya hızı çok önemli değil derseniz çok daha ucuza 1TB HDD alın geçin derim. Ben de öyle kullanıyorum. Önerdiğim RAM'i alabilirsiniz, kendiniz seçerken 3200MHz ve C22 olmasına dikkat edin.
hocam 02.42'den itibaren izler misiniz? Bu Benim modelden daha düşük sanırım ama boş bir yeri varmış. Bende de olmaz mı?