Acer Nitro 5 titriyor

shenkai

Decapat
Daha fazla  
Geçen gün depremde laptopumu düşürdüm ve ilk başta sıkıntı yoktu ama dün ve bugün tıraş makinesi gibi bir ses çıkarıp titremeye başladı. Laptop çok fazla yük altında olmamasına rağmen bunu yapıyor. Ne yapmalıyım?

Geçen gün depremde laptopumu düşürdüm ve ilk başta sıkıntı yoktu ama dün ve bugün tıraş makinesi gibi bir ses çıkarıp titremeye başladı. Laptop çok fazla yük altında olmamasına rağmen bunu yapıyor. Ne yapmalıyım?
Büyük ihtimalle fanda sıkıntı.

Yağlasam falan düzelir mi yoksa değişmekmi gerekir.
Garantisi varsa sakın açma hocam direk garanti dışı kalır varsa garanti hocamın dediği gibi gönder yapsınlar .

Garantisi varsa sakın açma hocam direk garanti dışı kalır varsa garanti hocamın dediği gibi gönder yapsınlar.

Hocam önceden yine bir fan sıkıntısı olmuştu çalışmıyordu bilen bir arkadaşıma yaptırdım ama gözümün önünde yaptı sadece tozları aldı arka kapağı çıkarıp. Yine de garanti dışı mıdır?

Hocam önceden yine bir fan sıkıntısı olmuştu çalışmıyordu bilen bir arkadaşıma yaptırdım ama gözümün önünde yaptı sadece tozları aldı arka kapağı çıkarıp. Yine de garanti dışı mıdır?

Bir fikrim yok hocam ama Acer garanti konusunda affı yok vallahi RAM değiştirince bile garanti dışı kalıyor ürün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir fikrim yok hocam ama Acer garanti konusunda affı yok vallahi RAM değiştirince bile garanti dışı kalıyor ürn.

O kadar değil hocam abartmayın RAM ve SSD değişikliğine herhangi bir parçaya bir şey olmadığı sürece bir şey denilmiyor eğer parçalara yapıştırılı olan garanti bantlarını sökerseniz bilgisayar tamamen garanti dışı kalıyor.

Son düzenleme:
O kadar değil hocam abartmayın RAM değişikliğe herhangi bir parçaya bir şey olmadığı sürece bir şey denilmiyor eğer parçalara yapıştırılı olan garanti bantlarını sökerseniz bilgisayar tamamen garanti dışı kalıyor.
Kastetmek istediğim şey buydu hocam teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı