Acer Nitro 5 vs ASUS TUF A15

Bütçe
26000

Nova779

Femtopat
Daha fazla  

Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi iki laptop arasında kaldım. İkisi de benzer donanımda ikisinin de ekran kartları 140W ama ekran konusunda Acer'in sRGB %65 olduğunu duymuştum diğeri hakkında pek bir bilgim yok ama ASUS TUF serisinin kalitesi bellidir diye düşünüyorum. Acer'in tasarımı ASUS'tan daha fazla hoşuma gitti sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi iki laptop arasında kaldım. İkisi de benzer donanımda ikisinin de ekran kartları 140W ama ekran konusunda Acer'in sRGB %65 olduğunu duymuştum diğeri hakkında pek bir bilgim yok ama ASUS TUF serisinin kalitesi bellidir diye düşünüyorum. Acer'in tasarımı ASUS'tan daha fazla hoşuma gitti sizce hangisini almalıyım?
bunu daha önce ben sormuştum. Arkadaşlar tufun çok kolay ısındığını belirttiler, aceri tavsiye ettiler.

Acer Nitro 5 öneririm. Soğutma olarak daha başarılı.

Teşekkürler, zaten aklımda Acer vardı ama ASUS'un bu bilgisayarını görünce bir arada kaldım. Büyük ihtimalle Acer alacağım.

Bunu daha önce ben sormuştum. Arkadaşlar TUF'un çok kolay ısındığını belirttiler, Acer'i tavsiye ettiler.

Isınma sorunu yeni serilerinde kalktı diye biliyorum.

Acer alın üzmez.

Galiba ondan alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı