Acer Nitro 5 vs ASUS TUF A15

Axerayn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Selamlar arkadaşlar öncelikle hepinize iyi sosyaller. Oyun için laptop almaya karar verdim (masaüstü al vs. demeyin masaüstü alacaktım normalde fakat işler değiştiği için laptopa yöneliyorum). 2 adet laptop arasında kaldım. Birisi Acer Nitro 5 diğeri ise ASUS TUF A15 bunlardan birini almaya karar verdim size göre hangisi daha iyi? Yorumlarınızı bekliyorum.

Mumkunse ikisini de almayin.

Mukemmel bir indirimde ve ikisinden de cok daha iyi.

Laptopu şimdi almayacağım yaz ayında falan almayı düşünüyorum.

Mumkunse ikisini de almayin.

Mukemmel bir indirimde ve ikisinden de cok daha iyi.

Aynısının farklı donanımlısını kullanıyorum gayet güzel bir cihaz öneririm.

Kasası nasıl cihazın? Ekran ve soğutma konusunda nasıldır? Ben de 4060LISInı düşünüyorum Lenovo LOQ serisinin

Soğutma konusunda çok başarılı, çok ağır yükteyken bile bayağı serin çalışıyor. Fan sesleri de çok iyi özelleştirilebilir modda iken oyun haricinde fan sesi yok, oyundayken performans moduna alıyorum. Ekran konusunda ise ekran da %100 sRGB var bu da renkleri güzellştiriyor ben memnunum açıkçası

Soğutma konusunda çok başarılı, çok ağır yükteyken bile bayağı serin çalışıyor. Fan sesleri de çok iyi özelleştirilebilir modda iken oyun haricinde fan sesi yok, oyundayken performans moduna alıyorum. Ekran konusunda ise ekran da %100 sRGB var bu da renkleri güzellştiriyor ben memnunum açıkçası
Kasası sert plastik dimi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı