Acer Nitro 5 vs Casper Excalibur G870

Bu da 1-2K daha yüksek RAM'li olan.
Hocam bu modeli beğendim fakat depolaması fazla yeterli değil, @maximilian borsodi 'in attığı laptop daha cazip geldi

G870 konularına veya foruma girmeyi düşünmüyordum ama elim değmişken yardımcı olmak isterim, öncelikle G870 Quanta kasa kullanıyor Clevo değil bu herkesin düştüğü bir yanılgıdır. Diğeri ise Casper'ın bu fiyat performans laptoplarında tercih ettiği panelleri en azından kendi modelimde çok sevmiştim. Alırken panelden bir beklentim yoktu ama HP Victus gibi %100 NTSC panel ve 7 ms tepki süresi deyip müşterileri kandıran bir firmanın yanında 3 ms diye iddialı süre iddia edip, bana gerçekten ghostingi az ve akıcı bir ekran verdi bu konudaki laptop. Panel BOE0910 bu arada. Kendim daha öncesinde ghosting sorunlu VA kullandığımdan bu bana bayağı iyi geldi fakat NTSC oranı biraz kötü. Anakartı AIDA 64 Extreme içinde Casper Bilgisayar'a ait olduğu yazıyor yani anakartından bir kalite beklemiyorum alırken bunu aklınızda bulundurun, kasası ise AIDA 64 içinde Quanta'ya ait olduğu yazıyor bu net bir bilgi ve daha bu bilgiyi bilmeyen forum üyeleri bu laptopu çok pervasızca eleştiriyorlar genelde. Şirket olarak Quanta başarılı bir şirket izlenimi veriyor bana.

Tabii bu konuda alacak olsam forum üyelerinin attıkları linklerdeki modelleri tercih ederdim. Bütçenize göre çok iyi bir piyasa araştırması yaparak link veriyorlar internet içinde. Yani Casper almanıza gerek yok diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı