Hocam ikisine de bütçem yetiyor. Acerin tek sıkıntısı 1x16 gb ram olması.Fiyat burada biraz daha belirleyici olur. Acer diyorum ben. Fakat fiyatları birbirine çok yakın ise Dell tercih edilebilir.
Hocam ikisine de bütçem yetiyor. Acerin tek sıkıntısı 1x16 gb ram olması.Fiyat burada biraz daha belirleyici olur. Acer diyorum ben. Fakat fiyatları birbirine çok yakın ise Dell tercih edilebilir.
Hocam ikisine de bütçem yetiyor. Acer'in tek sıkıntısı 1x16 GB RAM olması.
Hocam inşallah yakın zamanda aynı veya fiyattan gelirse kapacağım 1 tane.Bir ara gelmişti aynı fiyata ama gene bitti.
Hocam aklımda öyle bir plan var. Alabilirsem gerisini düşünürüz.Hocam eğer uğraşırım derseniz içindeki RAM'i satıp 2x8 yapabilirsiniz.
ben şuan yapamıyorum ama seneye içindekini satıp 2x8'e geçeceğim.Hocam eğer uğraşırım derseniz içindeki RAM'i satıp 2x8 yapabilirsiniz.
Bununla uğraşacağanıza direkt 8 ya da 4 gb daha ram alın tekrardan çift kanal olacak hocam.Hocam inşallah yakın zamanda aynı veya fiyattan gelirse kapacağım 1 tane.
Hocam aklımda öyle bir plan var. Alabilirsem gerisini düşünürüz.
hocam 16+4 veya 16+8 yapmak uyumsuzluk vb. yapmaz mı?Bununla uğraşacağanıza direkt 8 ya da 4 gb daha ram alın tekrardan çift kanal olacak hocam.
Hocam araştırdım aynı alırsan yapmaz diyorlar ama bende elime geldiğine idare edeceğim para yeterse 2x16 yapacağım yetmez ise satıp 2x8 yapmayı düşünüyorum.hocam 16+4 veya 16+8 yapmak uyumsuzluk vb. yapmaz mı?
aynı olacak şekilde 4 taksam nasıl olur ki? hiç video vs. de bulamadım.Hocam araştırdım aynı alırsan yapmaz diyorlar ama bende elime geldiğine idare edeceğim para yeterse 2x16 yapacağım yetmez ise satıp 2x8 yapmayı düşünüyorum.
Hocam sormuştum bir faydasını görmezsin dediler.aynı olacak şekilde 4 taksam nasıl olur ki? hiç video vs. de bulamadım.
8+4 kullanan biriyim farklı marka RAM ler ile. Lenovo L340 model laptop u. Herhangi bir sorun yaşamadım aksine performans artışı oldu.aynı olacak şekilde 4 taksam nasıl olur ki? hiç video vs. de bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.