Acer Nitro 5 vs Monster Tulpar T5

Monster gördüğüm kadarıyla forumda hiç önerilmiyor bu yüzden Acer.
Bu arada Acer gayet güzelmis alacaksanız öneririm.

Monster gördüğüm kadarıyla forumda hiç önerilmiyor bu yüzden Acer.
Bu arada Acer gayet güzelmis alacaksanız öneririm.
Monster ve RTX3050 burada üvey evlat muamelesi görüyor, seveni yok hiç :D Hem monster hemde içinde 3050 varsa o laptopun idamını isterler diye düşünüyorum :D :D

Kendime bilgisayar bakarken Acer laptopları incelediğimde herkes ısınmadan muzdarip hatta kendi kuzenim de Acer laptop kullanıyordu ısınmasından bıkıp sattı şimdi ona Lenovo aldık.

Acerden uzak dururum, gider clevo kasa Monster alırım en azından ne vereceği belli.
Monster'ın dikkat edeceğiniz tek noktası klavyesindeki sembollerin üst ortadamı üst soldamı olduğu hocam. Herzaman üst ortada olanı tercih edin.

Acer'den uzak dururum, gider Clevo kasa Monster alırım en azından ne vereceği belli.
Monster'ın dikkat edeceğiniz tek noktası klavyesindeki sembollerin üst ortadamı üst soldamı olduğu hocam. Her zaman üst ortada olanı tercih edin.

Anlayamadım? Laptoplardan anlayan birisi değilim rica etsem biraz daha açıklayabilir misiniz?

Anlayamadım? Laptoplardan anlayan birisi değilim rica etsem biraz daha açıklayabilir misiniz?

Hocam size söyle diyeyim, Clevo kasalar çok kötü ve kalitesiz olurlar. Isınma problemi ve finalde anakart iptal olur, PC'de çöp olur böylece.

Size şu linki atayım, kendi kullandığım PC.

Bu PC thongfang kasadır, yani ısınma vb, problemler olmaz. Daha dayanıklı ve kalitelidir.

Clevo kasa Monster'lardan uzak durun onun için, Monster haterlarida genellikle ya Clevo kasa almışlar ucuz olduğu için, ya da hater kervanına katilmislar.
Size önerdiğim PC'ye bir bakın, yanına bir de Zalman soğutucu alırsınız, gayet iyi işinizi görür hocam.

Hocam size söyle diyeyim, Clevo kasalar çok kötü ve kalitesiz olurlar. Isınma problemi ve finalde anakart iptal olur, PC'de çöp olur böylece.

Size şu linki atayım, kendi kullandığım PC.

Bu PC thongfang kasadır, yani ısınma vb, problemler olmaz. Daha dayanıklı ve kalitelidir.

Clevo kasa Monster'lardan uzak durun onun için, Monster haterlarida genellikle ya Clevo kasa almışlar ucuz olduğu için, ya da hater kervanına katilmislar.
Size önerdiğim PC'ye bir bakın, yanına bir de Zalman soğutucu alırsınız, gayet iyi işinizi görür hocam.

Öneriniz için teşekkür ederim. Ben bütçemi 40k ya kadar çıkartabilirim. Benim bütçeme yakın fiyatlarda daha iyi özellikte bir laptop önerirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı