Acer Nitro 5 vs Monster Tulpar T5

Öneriniz için teşekkür ederim. Ben bütçemi 40k ya kadar çıkartabilirim. Benim bütçeme yakın fiyatlarda daha iyi özellikte bir laptop önerirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Yerinizde olsam 32 gb dual slot 16x2 yaparım gayet alınabilecek bir laptop.
Sakin gidip burda okuyup LOQ falan almayın benim yaptığım hataya düşmeyin.

Yerinizde olsam 32 GB Dual slot 16x2 yaparım gayet alınabilecek bir laptop.
Sakin gidip burada okuyup LOQ falan almayın benim yaptığım hataya düşmeyin.

Ekran kartı ve işlemci konusunda kararsız kaldım zaten eğer bu laptopu alırsam 32 GB RAM yapacağım ben alacağım laptopu uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum çünkü.

Yerinizde olsam 32 GB Dual slot 16x2 yaparım gayet alınabilecek bir laptop.
Sakin gidip burada okuyup LOQ falan almayın benim yaptığım hataya düşmeyin.

4050 bu fiyata dalga geçirircek fiyat.

Ekran kartı ve işlemci konusunda kararsız kaldım zaten eğer bu laptopu alırsam 32 GB RAM yapacağım ben alacağım laptopu uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum çünkü.

Hocam size bağlı az çok, Burdaki Monster kotuleyenlerin çoğu ya Monster'i eline almamıştır yada Clevo kasa ucuz diye bakmadan almıştır.
Kendim clevo kasa mağduruyum hocam, şuan thongfang kasa Monsterla Ayvalık sıcağında neredeyse fan sesi duymadan total war veya diğer strateji oyunlarını oynayabiliyorum işlemci yukteyken bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı