Acer Nitro 5 vs MSI bravo 15

Katılmıyorum Gaming serisi farklı bir piyasa mesela MSI iyi güzel ama fiyatına göre çok düşük donanım veriyor Lenovo ise MSI kadar kaliteli olmasa bile pahalıya satıyor, ASUS TUF serisinde ısınma sorunu var.
Acer ve Monster en F/P ürünleri çıkarıyor Gaming olarak.

10 FPS düşük olsun ve pahalı olsun ama MSI olsun?

Yani bu benim fikrim. Ben uzun süre kullanmak istiyorsam kaliteyi tercih ederim. Cevap bile vermemek gerek aslında.

Hem işlemcisi hem ekran kartı hem depolama alanı attıklarımdan kötü. Ancak ekranı daha büyük.

Acer o kadar da kalitesiz bir marka değil ama. 15 yıllık Acer laptop var evimizde hala annem iş için kullanıyor. Hiçbir parçası değişmedi. Hiç tamire gitmedi.

15 yıldır annen o cihazı kullanıyor ama atıyorum iş için Office kullanmış olabilir. Ona benzer programlar kullanmış olabilir, YouTube'da gezmiş olabilir. Bir oyuncuya sağlam bir laptop verelim görelim 15 yıl gidiyor mu? Evet belki gidebilir ama kaliteyi tercih ederse. Ve son olarak şunu eklemek istiyorum. Teknoloji birazda şans işidir.

Son düzenleme:
15 yıldır annen o cihazı kullanıyor ama atıyorum iş için Office kullanmış olabilir. Ona benzer programlar kullanmış olabilir, YouTube'da gezmiş olabilir. Bir oyuncuya sağlam bir laptop verelim görelim 15 yıl gidiyor mu? Evet belki gidebilir ama kaliteyi tercih ederse. Ve son olarak şunu eklemek istiyorum. Teknoloji birazda şans işidir.

Şöyle bir şey var, MSI seneye çıkacak oyunları kaldırmayacak ama Acer ekran kartı kaldıracak.

Fiyatı daha ucuz olsa MSI alınabilirdi ama hem daha pahalı hem daha düşük donanım bence alınmaz sebebi ise Laptop'ta ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapılamaz.

Yani bu benim fikrim. Ben uzun süre kullanmak istiyorsam kaliteyi tercih ederim. Cevap bile vermemek gerek aslında.

O laptop benim elime de geçmişti ve oyun için kullanmıştım. Sadece annem değil babam, annem ve ben kullandık o laptopu.

Ne alaka? Sırf marka diye ben neden MSI'a o kadar para bayılıyorum? Bu Adidas ve Hummel karşılaştırması gibi bir şey.

Bana kalkmış Acer'i övüyorsun. Acer ile MSI bir olamaz bilen bilir. Farklı markalar yaz, Acer evet önde diyebilirim. Ama MSI ile olamaz. Ve ayrıca ben size MSI alın ille demiyorum. Karar sizin. İster Adidas alın ister Hummel. Yorum yok artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı