ACER Nitro 5 vs MSI GF63 THIN 11UC-617XTR vs LENOVO IP Gaming 3

aenes43

Kilopat
Daha fazla  
Bir aksilik olmazsa yarın bunlardan birini alacağım. hangisini alayım? Acer'in ekran kartı vs daha yüksek tabii ki. ama MSI kaliteside farklı oluyor bildiğiniz gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir aksilik olmazsa yarın bunlardan birini alacağım. hangisini alayım? Acer'in ekran kartı vs daha yüksek tabii ki. ama MSI kaliteside farklı oluyor bildiğiniz gibi.

Msi al. Sicaklik problemi yasamazsin.

Bir aksilik olmazsa yarın bunlardan birini alacağım. Hangisini alayım? Acer'in ekran kartı vs daha yüksek tabii ki. Ama MSI kaliteside farklı oluyor bildiğiniz gibi.

Kesinlikle Acer Nitro 5 derim ekran olarak diğerleri biri 60 diğeri 120 Nitro 5 144 ayrıca ısınma problemi de olmuyor fakat aldıktan sonra güncel oyunları ve yazılım ile ilgileniyorsan oyun geliştirme vs bir 8 GB RAM daha alarak Dual channel yapmanı öneririm Acer Nitro 5 hakkında sorun varsa sorabilirsin.

Kesinlikle Acer Nitro 5 derim ekran olarak diğerleri biri 60 diğeri 120 Nitro 5 144 ayrıca ısınma problemi de olmuyor fakat aldıktan sonra güncel oyunları ve yazılım ile ilgileniyorsan oyun geliştirme vs bir 8 GB RAM daha alarak Dual channel yapmanı öneririm Acer Nitro 5 hakkında sorun varsa sorabilirsin.
Evet 8gb ram ekleyeceğim.Merak ettiğim bir konu var,benim için taşınabilirlik önemli cihazın kalınlığı ağırlığı HP victus ile kıyaslayınca nasıl ? HP victus modellerini yakından inceledim gayet tatmin ediciydi

Yeni fark ettim böyle bir laptopa dalga geçer gibi 60hz koymuşlar
Gercekten mi ya :D Böyle kaliteli bir laptopa 60hz ekran koymak özellikle valorant vs. gibi oyunlar oynuyosan hayal kirikligi sebebi.

Evet 8gb ram ekleyeceğim.Merak ettiğim bir konu var,benim için taşınabilirlik önemli cihazın kalınlığı ağırlığı HP victus ile kıyaslayınca nasıl ? HP victus modellerini yakından inceledim gayet tatmin ediciydi
Acer nitro kullanmis biri olarak sogutma sisteminin diger laptoplara göre iyi oldugunu söyleyebilirim. Rainbow Six oynarken 90 üstünü görmüyordum genelde.

Fiyatlarından anlaşılabileceği gibi aralarında en sağlamı Lenovo, Thin modeli MSI'ın en kötü modellerinden birisi çoğu kasada tek fan ve düşük güçlü ekran kartı barındırıyor. MSI diye hemen atlamamak gerekiyor. Acer Nitro'nun yeni modellerde sağlam kasaya sahip olduğunu duydum ama bu ürün tam olarak bu şekilde mi emin değilim. Bütçenizi düşünerek Acer almanızı öneriyorum.

Lenovo'nun fiyatı uçtu.
Acer Nitro 5 öncelikli seçilmeliydi zaten. Şimdi alternatifi kalmadı.

Trendyol'da stok bitmişti, az önce tazelediler.
Acer Nitro 5 sipariş ettim. İhtiyacı olanlar kaçırmasın.

Lenovo'nun fiyatını da mecburen indirmişler tekrar.
RAM dışında Acer Nitro 5 modeli daha iyi zaten.

Son düzenleme:
Lenovo'nun fiyatı uçtu.
Acer Nitro 5 öncelikli seçilmeliydi zaten. Şimdi alternatifi kalmadı.

Trendyol'da stok bitmişti, az önce tazelediler.
Acer Nitro 5 sipariş ettim. İhtiyacı olanlar kaçırmasın.

Lenovo'nun fiyatını da mecburen indirmişler tekrar.
RAM dışında Acer Nitro 5 modeli daha iyi zaten.
iyi yapmissin o fiyata alinabilecek en iyi ürünlerden biri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı