Merhaba arkadaşlar aralarında kararsız kaldım fakat Monster ve Acer 2019 modelinin 17.3 inç olması beni benden aldı. Benim aslında önceliğim 17.3 inç ekran fakat.
Tulpar T7 V20.2 17,3" Gaming Laptop, Intel Comet Lake Core i7 - 10750H işlemcisi ile oyuncuları terleten en yüksek oyun zorluklarını görmezden geliyor.
www.monsternotebook.com.tr
Bu arkadaşımızında anakart yanması ölü piksel ışık sızması menteşe kırılması gibi sorunları var.
Kusursuz ve hızlı İntel işlemcili 120hz taşınabilir oyuncu bilgisayarı Blaster 7TN-120 uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Bu arkadaşımızda biraz ısınıyormuş ve ben Hatay'da yaşıyorum burası yazın çok sıcak ama soğutucu her türlü alacağım zaten.
Evet gördüğünüz gibi bayağı kararsızım ben 17.3 inç ekran olması taraftarıyım oynayacağım oyunlar CS:GO PUBG Payday2 GTA 5 Control Witcher3 ve daha fazlası.
Ben olsam gözüm kapalı Tulpar derdim. Ekranı çok iyi. Az ısınıyor. Hızlı.
Ayrıca 9.nesil ı7 işlemcilerden uzak durmanızı önerebilirim.F/P de çok kötüler.
İlk olarak büyük firmalar fazla şikayet alır, arkadaşım 2 senedir kullanıyor SATA soketinde temmassızlık oldu yeni cihaz verdiler. Değişim yapılıyor yani bir sorun yaşadığında biz tavsiyemizi Monster yönünde verdik. Seçim sana kalmış Acer ile ilgili konulara forumdan bir göz at derim.
İlk olarak büyük firmalar fazla şikayet alır, arkadaşım 2 senedir kullanıyor SATA soketinde temmassızlık oldu yeni cihaz verdiler. Değişim yapılıyor yani bir sorun yaşadığında biz tavsiyemizi Monster yönünde verdik. Seçim sana kalmış Acer ile ilgili konulara forumdan bir göz at derim.
Kardeşim ben zengin değilim bir sınavı kazanırsam akrabalar dedem ve o sınavdan belli miktar para gelecek her şeyi bu bilgisayara vereceğim ya değişim yapmazsa bende Tulpar T7 sorunları bitmiyormuş bence sen iyice araştır.