Acer Nitro 5 vs Victus 16

Hp victusu 1 ay kullandım. Oyun performansı gayet güzel. Sadece ekranı 250 nit parlaklık biraz az kalıyor.
Acer Nitro 5 in eski versiyonlarını kullandım. 2023 modellerinde fan sesi çok fazla diyolar. Eskisinde 5600 rpm ye en fazla çıkarken 8500 leri görüyormuş. İkiside üzmez.

hocam nitro 5 kullanıcısıyım. normal kullanımda fan sesi yok ama oyun falan oynarken fan sesi geliyor. max aldınmı baya sesi geliyor. adaptör büyük ve ağır. bide sıkıntı ettiğim nokta işlemci oyunlarda 90 dereceye kadar çıkıyor geri herşeyi mükemmel.

Acer nitro kullanıcısıyım fanlar öyle bir çalışıyor ki ucacak sanıyorum. Ben olsam acer almazdım
Ayarlandığından haberin var dimi + ben nitro kullanıyorum victus kullanan arkadaşım var victus daha fazla ses çıkarıyor(yan yana oynadık)ve soğutması kötü faydasıda yok.

Nitro 5 kullanıcyım. Oyun ve kurgu programında export alırken fanlar yüksekte çalışıyor. Kafa ütülüyor ancak soğutma başarılı. Kaliteli bir termal macun ile daha da iyileştirilebilir. Birçok kullanıcı ekranda ışık süzmesinden şikayetçi, bende öyle bir durum yok. 2 adet m.2 gen4 ve bir adet sata disk girişi mevcut, tercih ederken benim için artı bir puandı. Acer'ı tercih edersen muhakkak ram takviyesi yapılmalı. Bendeki nitroda Samsung ddr5 vardı.

2008 ve 2017'de iki tane oyun için HP tecrübemiz olmuştu. İkisinde de pişman olmuştum. Özellikle soğutma yetersizdi. Dolayısıyla ben bilgisayarda HP markasına mesafeliyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı