Acer Nitro 5 Windows 11 performansı nasıldır?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Merhabalar. Elimde Acer Nitro 5 AN515-54 model laptopum var. i5 9300H ve GTX 1650/UHD 630 konfigürasyonuna sahip. Bu bilgisayarda Windows 11 nasıl çalışır? Performans sıkıntısı çeker miyim? Oyunlarda herhangi bir drop veya FPS düşüşü gözlemler miyim? Bunların yanında herhangi bir kritik hataları var mı? Durduk yere mavi ekran vermesi, kasıntı, kaynakların gereksiz kullanımı vb? Şu an sanal makineden deneyimliyorum görünüm olarak oldukça ısındım diyebilirim. Windows 10'a bu kadar hızlı ısınmamıştım desem yalan olmaz.

Herhangi bir hatası mevcut mu? Durduk yere mavi ekran yemek, donanım uyumsuzluğu vb.?
ben w11 e geçmedim ama videolardan izlediğim kadar mavi ekran vermiyor bir bilgim yok
Merhabalar. Elimde Acer Nitro 5 AN515-54 model laptopum var. i5 9300H ve GTX 1650/UHD 630 konfigürasyonuna sahip. Bu bilgisayarda Windows 11 nasıl çalışır? Performans sıkıntısı çeker miyim? Oyunlarda herhangi bir drop veya FPS düşüşü gözlemler miyim? Bunların yanında herhangi bir kritik hataları var mı? Durduk yere mavi ekran vermesi, kasıntı, kaynakların gereksiz kullanımı vb? Şu an sanal makineden deneyimliyorum görünüm olarak oldukça ısındım diyebilirim. Windows 10'a bu kadar hızlı ısınmamıştım desem yalan olmaz.
sizinle aynı cihazı olan biri bu sorunu yaşamış bi bakın derim isterseniz

ben w11 e geçmedim ama videolardan izlediğim kadar mavi ekran vermiyor bir bilgim yok

sizinle aynı cihazı olan biri bu sorunu yaşamış bi bakın derim isterseniz
Bu sıkıntı işte. Aslında kötü oldu. Windows 11'i sevmeye başlamıştım...
Benim PC de Windows 11 yüklendiği zaman görev çubuğu sağ taraf yanip sönüyor, laptoplarda sık karşılaşılan sorunmuş biraz araştırınca gördüğüm, fakat desktop PC de bu sounun çözümünü bulamadım?
Mecbur bekleyeceğiz sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı