Acer Nitro 515-54 Bad_pool_caller Mavi Ekran Hatası

Exated

Decapat
Merhabalar,
Freedos laptopuma Windows 10 kurduğumdan beri AIDA64 gibi veri çeken programlar yüklemeye çalıştığımda "Bad_pool_caller" hatası alıyorum. Sebebinin işlemci Ghz'i ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü başından beri Acer işlemciye giden veriyi kullanıcı değiştiremesin diye engellemiş gibi görünüyor. Aynı şekilde bir oyunda giriyorum fanlar çalışıyor, daha sonra oyunu kapıyorum CPU kullanımı %10-%5 oluyor fanlar halen yüksek RPM de çalışmaya devam ediyor, fan kapatmıyor. Acer'in kendi programı ile elle kapatıyorum. Bu iki sıkıntının ortak noktası işlemciden veri çekememesi olabilir mi? Bu arada driver güncellemeleriyle alakalı nerdeyse her şeyi denedim,regeditte düzenlemeler yaptım ona rağmen olmadı. Dump dosyası 090419-8234-01.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatıyorum ancak bugün başıma gelen ve çözüme ulaştığım için yazmak istedim. Tüm sürücüleri güncelledim ancak yanıt alamadım. Son olarak İntel rapid storage için güncel sürüleri yükledim ve tam olarak yukarıdaki gibi aida64 yüklerken çöken sistemim kurtuldu. Not. Aynı bilgisayarı kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı