Windows 10 BAD_POOL_CALLER Mavi Ekran Hatası

Kırmızı girdi çıkmadıysa RAM genelde sağlamdır. Sürüm 1703'e geçin bu arada. Ayrıca sistem özelliklerinizi de yazın.

Kod:
*** STOP: 0x000000c2 (0x0000000000000007, 0x00000000656e6f4e, 0x0000000004060002,
0xffffac880297c6a0)
*** ntoskrnl.exe - Address 0xfffff801313c67c0 base at 0xfffff80131278000 DateStamp
0x58ba5a34

@Recep Baltaş Cevabınız için teşekkür ederim.
Laptobumun özellikleri:
  • Intel Core i5-2450m 2.50 GHz.
  • Intel HD Graphics 3000
  • 4 GB 1333 MHz Ram
Sürüm 1703'e geçin bu arada.

Bilgisayarımda Windows 10'un hem önceki sürümlerinden biri hem de son final sürümü olan Sürüm 1703 yüklü. Sizce kalıcı olarak Sürüm 1703'e mi geçeyim?

Driver Booster tarzı yazılımlar çöp yazılımlardır. Bu tarz çöp yazılım kullanlara format atana kadar yardımım yoktur haberin olsun.
Bu zamana kadar yüzlerce kez farklı laptop ve masüstüne format atıp Driver booster ile güncleledim. En ufak bir sıkıntı çıkarmadı. Bildiğinden şaşma derler ya geçen Auslogics Driver Updater ile denedim denemez olaydım. Bilgisayara muhtemelen yanlış sürücü yükledi, saatlerce uğraştım. Mavi ekran hatalarından kurtulamadım. Windows'un hiç bir sürümü yüklenmiyor, zar zor toparladım. Bana göre Driver Booster çok iyi sürücü güncellemek açsısından. Alternatif olarak Driver Pack solutions da kullanıyorum. Hem online, hem offline sürümünü.

@claus Laptobumun BIOS'u F9 tuşu kullanılarak varsayılan ayarlara döndürülebiliyor.
Linux dağıtımı yüklemeden önce BIOS'u varsayılan ayarlara sıfırlamıştım. Windows'taki mavi ekran hatasının sebebi bu olabilir mi?
BIOS'taki AHCI ve IDE seçeneğini değiştirmek mavi ekran hatasına sebep olur mu?

@claus Yardım edecek misiniz? Dün akşam RAM testi yapmıştım. Anladığım kadarıyla RAM'de sıkıntı yok. BIOS ayarlarını değiştirmek mavi ekran hatasına sebep olur mu?

@Kaan Adem Denge Konuya bakar mısınız?

Ceza almıştım kusura bakma dostum bakamadım. Ama üstat gelmiş yardıma.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı