Acer Nitro 5'e uygun anakart bulunabilir mi?

egeoz316

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
Elimde eskiden anakartını yaktığım Acer Nitro 5 model bir laptop var, bu laptopun anakartını değiştirmek istiyorum fakat uygun anakartı hiçbir yerde bulamadım. Şu anda yanık olan anakartta i7-7700HQ ve GTX 1050 bulunuyor, daha yüksek veya daha düşük özellikli anakartlar takılabilir mi?
@Yener K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde eskiden anakartını yaktığım Acer Nitro 5 model bir laptop var, bu laptopun anakartını değiştirmek istiyorum fakat uygun anakartı hiçbir yerde bulamadım. Şu anda yanık olan anakartta i7-7700HQ ve GTX 1050 bulunuyor, daha yüksek veya daha düşük özellikli anakartlar takılabilir mi?
@Yener K.

Masraf ve emeğinize degecegini dusunmuyorum.

Fiyatı beklediğimden yüksekmiş, ayrıca Aliexpress üzerinden ne kadar iyi gelir emin değilim.

Sarı sitede bu ilanı buldum, özellikleri tamamen aynı, sizce alınabilir mi?

Cok pahalı adam gibi sorunsuz geleceği bile belli değil üstüne para ekler elimdeki cihazı satar sıfır cihaz alırım.
Laptop anakartı nasıl yakabilirsiniz Acer'in anakartı bu kadar mı kalitesiz?

Anakart uğraşacağınıza tamirci arayin. 1 adet besleme mosfet bozuk diye anakartı "yanmış" diyenleri gördüm.
Bilgisayarı zamanında çok bilinçsiz kullanıyordum, sıcaklıklar hakkında bir bilgim yoktu, anakart yandığında 3 yıllık termal macun vardı ve işlemci neredeyse 120 derecede çalışıyordu, bilgisayarcı işlemcinin zarar gördüğünü söyledi, bu olay birkaç yıl önce olmuştu. Birkaç ay önce merak edip açmıştım ve cidden dedikleri kadar varmış, anakart savaş alanı gibi duruyordu, soğutucuyu çıkarıp işlemciye baktım ve işlemcinin çevresinde ve anakartın belirli bölgelerinde yanık izleri vardı, ayrıca bilgisayarcının voltaj regülatörü dediği bir parça da sanki patlamış gibi duruyordu.
Cok pahalı adam gibi sorunsuz geleceği bile belli değil üstüne para ekler elimdeki cihazı satar sıfır cihaz alırım.
Laptop anakartı nasıl yakabilirsiniz Acer'in anakartı bu kadar mı kalitesiz?
Bilgisayar kalitesiz değil, sadece ben fazla kötü kullandığım için dayanamadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı