Acer Nitro 5'in klavyesi ısınıyor

KnifeRex

Hectopat
Merhabalar, dün almış olduğum Acer Nitro 5 laptop'un klavyesinde Enter tuşunun olduğu kısım oyundayken ısınıyor. İnternette araştırdığımda klavyede bir sıcaklık hissedilmediği yazıyor. Bendeki laptop'ta sıcaklıklar en fazla 65 derece oluyor fakat klavyede sıcaklık hissediliyor. Servise değişim talebiyle göndermeyi düşünüyorum. Artı olarak ekranda ışık sızması mevcut. Servise gönderirsem değişim sağlarlar mı?

Monster alıp tüm evi ısıtmalıydı değil mi? Servise gönderin hocam.

Casper alıp doğalgazı kapatsaydı daha güzel olurdu.

Çoğu laptop ısınır ve bu hissedilir çünkü bileşenler harflerin tam altındadır. Isı seviyeleri de normalmiş. Ben de kullanıcısıyım, ben kendime harici bir klavye aldım.

Adında "Nitro" kelimesi geçtiği için size iyi gelmiş olabilir ancak yanlış düşünüyorsunuz. Bilgisayar isme veya markaya bakılarak alınmaz bunu öğrenmelisiniz.

Sen bir öneri yap kardeş madem bu kadar ısrarcısın.
Oldukça iyidir bu arada Nitro modelleri. Siz bu arkadaşa bakmayın. Forumda birçok kişiye önerdik ve hepsi oldukça da memnun.
Eleştir ama daha neden eleştirdiğini bilme. Böyle devam.

Soğutma bloğu var altında normal bir durum. Zaten kim laptop klavyesi kullanıyor ki çok dar, harici klavye alabilirsiniz.

Sen bir öneri yap kardeş madem bu kadar ısrarcısın.
Oldukça iyidir bu arada Nitro modelleri. Siz bu arkadaşa bakmayın. Forumda birçok kişiye önerdik ve hepsi oldukça da memnun.
Hocam bilgisayardan memnunum ancak ışık sızması biraz canımı sıktı. Sizde var mı böyle bir sorun ? Birde sıfır bilgisayarı servise göndermeyi de açıkçası pek istemiyorum.

Adında "Nitro" kelimesi geçtiği için size iyi gelmiş olabilir ancak yanlış düşünüyorsunuz. Bilgisayar isme veya markaya bakılarak alınmaz bunu öğrenmelisiniz.
i7 7700HQ Nitro 5 kullanıyorum bir problem yok. Diğer seçenekler arasında gayet alınabilir bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…