Acer Nitro 5'in klavyesi ısınıyor

Işık sızması değişim ya da onarım için bir sebep değil çok yüksek olmadıkça, aynı şekilde klavye ısınması da servisin ciddiye alacağı bir şey değil. Laptopların doğasında olan bazı şeyler var ve sağlam bir para vermedikçe tüm laptoplar da aynı durum var.
Garantiye yollamanız sadece 3 hafta kayıp etmenize neden olacaktır.
Ekranın sağ kısmında çok da az olmayacak şekilde ışık sızması var. Servisle görüştüm, pazartesi günü teknik servis departmanı ile görüşeceğim.
Sadece enter tuşu mu ısınıyor?

Hayır, enter tuşunun olduğu bölge ısınıyor. Ok tuşlarında da ısınma var.

Ekranın sağ kısmında çok da az olmayacak şekilde ışık sızması var. Servisle görüştüm, pazartesi günü teknik servis departmanı ile görüşeceğim.

O zaman bir şey yok deyip geri yollarlar. Ekranı kaplamadıkça veya çok rahatsız edici düzeyde değilse sorun etmiyorlar.

Laptopun klavyesini ısı ölçer ile ölçtüm. 50 dereceye kadar çıkıyor ve klavye ile ekran arasında kalan kısım daha çok ısınıyor. Bu sıcaklıklara işlemci 75 derece ve ekran kartı 60 derece iken çıkıyor. Gerçekten el yakacak derecede ısınıyor. Büyük ihtimalle servise göndereceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı