Acer Nitro 5'te ekran ve çerçeve arasındaki boşluk var

Parketmez

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Acer Nitro 5 yeni aldım, ekranın sağ kısmında boşluk olduğunu fark ettim. Ekran ve çerçeve paneli yapıştırılmamış ama sağ tarafta bir tık daha boşluk var.

İnternette araştırdığımda da bu sorunu yaşayan insanların olduğunu gördüm. Sizlerin bilgisayarında da bu durum var mı? Bu durum normal mi?

İlk resim kendi bilgisayarımdan, ikinci resim aynı sorun ama benim bilgisayarım değil.

Ek olarak bu boşlukta toz birikirse bilgisayara zarar verir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_9803.jpeg
    IMG_9803.jpeg
    92,5 KB · Görüntüleme: 1.394
  • IMG_9805.jpeg
    IMG_9805.jpeg
    51,4 KB · Görüntüleme: 1.060
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Acer Nitro 5 yeni aldım, ekranın sağ kısmında boşluk olduğunu fark ettim. Ekran ve çerçeve paneli yapıştırılmamış ama sağ tarafta bir tık daha boşluk var.

İnternette araştırdığımda da bu sorunu yaşayan insanların olduğunu gördüm. Sizlerin bilgisayarında da bu durum var mı? Bu durum normal mi?

İlk resim kendi bilgisayarımdan, ikinci resim aynı sorun ama benim bilgisayarım değil.

Ekran çıtalarının tam yapıştırılmaması, panelin nakliyat esnasında zarar görmemesi adına yapılır ama içine toz dolacak kadar da boşluk bırakılmaz. Toz birikmesinden ziyade ekranı temizlerken vs. içeri sıvı kaçması zarar verebilir.

Bende Nitro 5 AN515-58 kullanıyorum ekran ile çerçeve arasında boşluk yok. Sadece ekran köşelerinde ışık sızması var, siyah ekranda iken daha çok belli oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı