Acer Nitro 5'teki ölü pixel garantiye girer mi?

raevenn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Cihazımı 2023 Temmuz ayında almıştım. 2025 Temmuz ayına kadar garantisi var. Ekranda ölü pixel olduğunu fark ettim. Garantiye göndersem değişim yapılır mı?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-04-20 saat 20.38.35_856cc9f9.jpg
    341,6 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba. Cihazımı 2023 Temmuz ayında almıştım. 2025 Temmuz ayına kadar garantisi var. Ekranda ölü pixel olduğunu fark ettim. Garantiye göndersem değişim yapılır mı?
Servise gönderin ve gönderirken kutu içine rica ettiğinize dair yazı yazın eğer kabul etmezseniz Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı 6502 Sayılı Tüketiciyi Koruma Kanunları Hakkında yazılı bildirgesi çerçevesinde emsal kararlarca haklı bulunmam sebebiyle her türlü üç ay sonunda değişim yapmak zorunda bırakılacaksınız diye uyarıda bulunun. Kendileri bilirler en kötü cihaz geri gelir tüketici hakem heyetine verirsiniz ve üç ay sonunda açıklanacak karar ile paşa paşa yapmak zorunda kalırlar, yapmazlarsa karar sonucunda icraya verip servise haciz yapma haklarınız gizli bulunmaktadır.

Servise vermeden cihazınızın kasasının ve ekranının çalıştığına dair video çekip saklayın, çizik vs. oluşursa karşı çıkma hakkınızın bulunması açısından söylüyorum.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla eğer çok fazla o taraflara bakmıyorsanız ve boyutu küçükse o zaman kullanmaya devam edebilirsiniz.

Anladığım kadarıyla eğer çok fazla o taraflara bakmıyorsanız ve boyutu küçükse o zaman kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hocam neden ortada bir üretim hatası mevcutken kabul etsin ki? yazık günah değil mi binbir emek ile alınan cihazlar bir zahmet kusursuz versinler. Eğer kabul etmezlerse yasal olarak hakları mevcut, Türkiye sınırları içerisinde bir sürü emsal karar var kullanıcının haklı bulunduğuna dair. Bırakın paşa paşa değiştirmek zorunda kalsınlar. Her şeyi böyle kabul ettiğiniz için zaten bu yetkili servisler kendisini bir şey sanıp vatandaşa posta koymaya çalışıyorlar. Etmeyeceksiniz, biraz paranızın hesabını sormayı öğrenin. Yanlış anlama ben senin de hakkını savunuyorum. Bugün o arkadaşa, yarın bana, öbür gün sana neticesinde.

Tek bir ölü pikselden almayacaklardır büyük ihtimalle. Ölü piksel sayısının kaç tane olması gerektiği garanti kılavuzunda yazıyor en azından benim laptopumda öyle.

Tek bir ölü pikselden almayacaklardır büyük ihtimalle. Ölü piksel sayısının kaç tane olması gerektiği garanti kılavuzunda yazıyor en azından benim laptopumda öyle.
Hocam arkadaşı neden yanlış yönlendiriyorsunuz? Yasal olarak seve seve olmasa da farklı bir şekilde o yetkili servisin o laptop ekranını değiştirmesi gerekiyor.

Alın size örnek;

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-20 210359.png
    12 KB · Görüntüleme: 16
Arkadaşı yanlış yönlendirdiğim yok firmaların garanti belgesinde ölü piksel için minimum bir sayı belirttiklerini söylüyorum kullanıcıların garantiden faydalanabilmeleri için. Ben gidipte imkanı yok değişmezler demiyorum hakkını arar dener sonucuna göre ya değişim sağlarlar yada sağlamazlar ki sağlarlarsa ne mutlu arkadaşımıza ölü piksel derdinden kurtulmuş olur.

Buyrun garantisi hakkındaki yazı;

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-20 210749.png
    54,6 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…