Acer Nitro A515-54 Fast Boot açıkken PC Boot olmuyor

Urdaq

Centipat
Merhaba, Acer Nitro A515-54 model laptoba dün Windows 10 kurdum 2 saat kadar sonra geri açmaya çalışınca 0xc000000e onarım gerekiyor hatası aldım daha önce anlatılan çözüm metotlarını denedim olmadı. BIOS'tan Fastboot'u kapatınca düzgün açılmaya başladı Windows'u 3 4 kere yeniden kurdum her kuruşumda aynı hatayı verdi. Sorun ne kadar ciddi bir sorun çözümü var mı bilen varsa sevirinim.

Merhaba aynı pcde aynı sorundan muzdaribiz sizde son durum nedir efi sistemi bende hdd de gözüküyor o kısmı silsem duzelir mi cesaret edemedim siz ne yaptınız ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    38,7 KB · Görüntüleme: 57
BIOS ayarlarından Fast Boot seçeneğini kapattım. 4 aydan beri hatasız kullanıyorum ve aynı şekilde EFI bölümü bende de HDD'de gözüküyor.
SSD'de EFI bölümü kurup HDD'den kopyalamaya da çalıştım fakat olmadı istiyorsan o şekilde bir EFI kurup kopyalamaya çalışabilirsin. Eğer kopyalama başarılı olursa ondan sonra HDD'den silmeni öneririm.

Ben de yaklaşık 4 aydır fastboot kapalı bir şekilde kullanıyorum ,hata almamak için .İleriye dönük yazılımsal bir sıkıntı çıkartır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…