Çözüm Acer Nitro AN515-42 W toucpad sürücü sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aksuyin

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Uzun zamandır toucpad sürücü yükleyemiyordum. Dizüstü kullanımını çok kötü şekilde etkiliyordu. Az önce Windows Update güncelleme uyarısı yaptı. Fiş takılı değil iken fişi tak uyarısı geldi. Burada şüphelendim normal Update olmadığından. Garip bir arayüz açıldı ilk defa gördüm Acer logosu altında yeşil ilerleme seviyesi. İşlem bitti. BIOS Update yaptığım gibi ekran uzun süre karanlık kaldı açıldı. BIOS versiyonu 1.17'den 1.18'e yükselmiş. Ver 1.18 Acer web sitesinde bile yok. Her neyse bir umutla sürücüyü yüklemeyi denedim. İlk başta olmadı gibi gözüktü, başka sürücüler denedim. Birkaç başarısız deneyimden sonra sürücüyü sil yaptım aygıt yöneticisinden. Yeniden başlattım sürücü yüklenmiş geldi. Çok uzun zamandır uğraşıyordum. Eğer bu problemi yaşayan var ise BIOS Update ile sorun çözülüyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    12,6 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı