Acer Nitro AN515-43 CS:GO FPS düşmesi

TRSooNY

Decapat
Daha fazla  
Bundan yaklaşık 6 ay önce Acer Nitro AN515-43 modelinde Gaming laptop aldım. İlklerde CS:GO olsun oyunlarda sıkıntı yaşamıyordum fakat bundan 2-3 ay önce küçük küçük droplar yemeye başladım. Şu anlarda ise laptop oyunu ortalama 45 dakika oynayınca laptop 98 derecelere ulaşıyor bu da CS:GO'da sürekli drop yememe sebep oluyor. CS:GO'da ortalama 150 FPS alıyorum şimdiden teşekkürler.

İşlemci: AMD Ryzen 7 3750H with Radeon Vega Mobile GFX (8 CPUs) 2.3 GHz.
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: RX 560X 4 GB series.
İşletim sistemi: Windows 10 Single Language 64 Bit orijinal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan yaklaşık 6 ay önce Acer Nitro AN515-43 modelinde Gaming laptop aldım. İlklerde CS:GO olsun oyunlarda sıkıntı yaşamıyordum fakat bundan 2-3 ay önce küçük küçük droplar yemeye başladım. Şu anlarda ise laptop oyunu ortalama 45 dakika oynayınca laptop 98 derecelere ulaşıyor bu da CS:GO'da sürekli drop yememe sebep oluyor. CS:GO'da ortalama 150 FPS alıyorum şimdiden teşekkürler.

İşlemci: AMD Ryzen 7 3750H with Radeon Vega Mobile GFX (8 cpus) 2.3 GHz.
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: RX 560X 4 GB series.
İşletim sistemi: Windows 10 Single Language 64 Bit orijinal.

FPS değerin normal. Ama drop girmesi kesinlikle sıcaklık ile alakalı. CS:GO'da 98 derece bayağı fazla. Kesinlikle termal macun ve fan temizliği lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı