Pekin
Kilopat
Daha fazla
AMD ile yakın geçmişim hayli karanlık. Ekran kartı tarafında tam 1.5 sene "RX 570'in" WattMan hatası ile boğuştum, denemediğim yol kalmadı. Bir şirketin grafik kartı tarafı böyle bir kabus yaşatınca, farklı birimlerinden de şüpheleniyorsunuz ister istemez.
RTX 3060'lı bir laptop bakıyorum. Intel tercih etmek istiyordum, çünkü okuduğum Adobe makalelerinde Intel işlemcilerin bütün Adobe uygulamalarında (PS, AE vs.) Daha optimize ve stabil olduğu bizzat kullanıcılar tarafından deneyimlenmişti.
Intel Core i7 10750H vs AMD Ryzen 5 5600H: performance comparison
We compared 6-core Intel Core i7 10750H (2.6 GHz) against AMD Ryzen 5 5600H (3.3 GHz) in games and benchmarks. Find out which CPU has better...
Çekirdek performansında R5 5600h i7'ye ciddi bir diff koyuyor.
Şu anda çok kararsızım.
- Gaming Laptopunda "Ryzen 5 5600h" kullanan arkadaşlar deneyimlerini, ve yaşadığı (umarım yaşamamışlardır) sorunları dile getirirse memnun olurum.
- AMD'nin işlemci tarafinda aynen grafik kartlarında olduğu gibi yazılımsal saçma sapan hatalar var mıdır? Eğer satın alırsam hayatımda ilk kez "Ryzen" işlemci kullanacağım ve bu WattMan muhabbeti yüzünden AMD'ye artık şüpheyle bakıyorum.
AMD'nin İşlemci tarafını detaylıca aydınlatırsanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: