e.n.e.s
Kilopat
- Makaleler
- 5
Tamam ben de ondan bahsettim, söylediğim portlar kasanın içinde.Porta değil de, direkt olarak içine monte edilir mi onu sormak istemiştim.
Tamam ben de ondan bahsettim, söylediğim portlar kasanın içinde.Porta değil de, direkt olarak içine monte edilir mi onu sormak istemiştim.
İşlemcilerin yazılımları olmaz bu sebeple de yazılımsal problemler de yaşatamazlar. Ryzen işlemciler gayet iyiler. 8 ay kadardır R3 1200 AF kullanıyorum. AMD kaynaklı bir sorun yaşamadım.
Depolama upgradei konusunda modern laptoplar da çok problem olmuyor istisnalar dışındaSATA portuna HDD ya da SSD takılabilir. M.2 SSD olarak da varsa M.2 yuvasının desteğine göre M.2 SSD takılabilir.
AMD oyun konusunda üzmez hocam. Alabilirsiniz.AMD'de yanlış hatırlamıyorsam Ryzen Master vardı software olarak
Depolama upgradei konusunda modern laptoplar da çok problem olmuyor istisnalar dışında
Arkadaşlar o halde AMD tercih edeceğim. Umarım ileride herhangi bir problem yaşamadan kullanırım.
Laptopunda AMD işlemci kullanan insanlar yeşillendirmeye devam ederse çok güzel olur tabi.
AMD'de yanlış hatırlamıyorsam Ryzen Master vardı software olarak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.