Acer Nitro AN515-45 termal ped takmadan çalıştırılır mı?

AlperBatuhan

Kilopat
Daha fazla  
Acer Nitro AN515-45 laptopumun içini termal macun sürmek için açtım. Macun değişimi yapacaktım ki şöyle bir manzara ile karşılaştım. Burada araştırdım kalınlığını bulmam gerekiyormuş milimetrik ölçüm yapmam çok zor. 1 ay sonra zaten okula gideceğim için 1 ay sonra teknik servise gönderip hepsini tekrar taktıracağım.

Termal macun sürüp termal padleri takmadan çalıştırsam bir sorun olur mu?

Termal pad yerine macun sürmeyeceğim arkadaşlar sadece işlemci ve ekran kartının üstüne termal macun süreceğim. Diğer yerler boş kalacak.

Dosya Ekleri

• IMG-20240828-WA0007.jpeg
    IMG-20240828-WA0007.jpeg
    352,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20240828-WA0011.jpeg
    IMG-20240828-WA0011.jpeg
    331,1 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro AN515-45 laptopumun içini termal macun sürmek için açtım. Macun değişimi yapacaktım ki şöyle bir manzara ile karşılaştım. Burada araştırdım kalınlığını bulmam gerekiyormuş milimetrik ölçüm yapmam çok zor. 1 ay sonra zaten okula gideceğim için 1 ay sonra teknik servise gönderip hepsini tekrar taktıracağım.

Termal macun sürüp termal padleri takmadan çalıştırsam bir sorun olur mu?

Termal pad yerine macun sürmeyeceğim arkadaşlar sadece işlemci ve ekran kartının üstüne termal macun süreceğim. Diğer yerler boş kalacak.

Pembe macunları silmek ile çok büyük bir yanlış yapmış isin CPU GPU macununu yenileyip kapatman lazım idi o macunlar fabrika çıkışı macun ve özel bir macun kolay kolay bulamayabilirsin normal termal macun en fazla 2 yıl dayanırken o macunlar 4 5 yıl gidiyor diye bir yerde okumuştum. Düzeltme pad olduğunu tekrar bakınca fark ettim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı