İyi pazarlar. Laptop sahibiyim ve oyunlarda özellikle son zamanlarda işlemci sıcaklıklarının arttığını gözlemledim özellikle 95-100 dereceleri görmeye başladı. 1 hafta öncesine kadar 80 derece maksimum sıcaklık değerlerim vardı. Ben de termal pad ve termal macun sipariş ettim.
Termal Pad için: Termal Grazzly MinusPad 8 1MM olan ürününü tercih ettim (0.5MM olanıda var hala değiştirme imkanım mevcut eğer 0.5MM önerirseniz onu alacağım)
www.nanokatalog.com
Termal macun için: Termal Grazzly linkteki modelini tercih ettim
www.nanokatalog.com
Tornavida seti olarak Xiaomi Mijia Wiha 24’lü Hassas Tornavida Seti tercih ettim.
İlk kez macun uygulayacağım ve termal pad durumunu da araştırarak laptop için uygun olduğunu düşünerek tercih ettim.
Termal padlerin hangi yerlere nasıl ne şekilde uygulanacağını tam bilmiyorum. Uygulama yapabileceğim gösterici bir rehber ve önerinizi ek olarak 0.5MM ve 1MM arasında bir fark olup olmadığını öğrenerek bilgi almak istiyorum.
Uzman deneyimli arkadaşlardan yardımcı olabilecek var mı? Teşekkür ederim.
Termal Pad için: Termal Grazzly MinusPad 8 1MM olan ürününü tercih ettim (0.5MM olanıda var hala değiştirme imkanım mevcut eğer 0.5MM önerirseniz onu alacağım)

Thermal Grizzly Minus Pad 8 ısı alıcı bileşimi 8 W/m·K Soğutucu TG-MP8-120-20-10-1R - Nanokatalog
Soğutucu TG-MP8-120-20-10-1R Thermal Grizzly Minus Pad 8 ısı alıcı bileşimi 8 W/m·K incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!

Thermal Grizzly Kryonaut ısı alıcı bileşimi 12,5 W/m·K 5,5 g Soğutucu TG-K-015-R - Nanokatalog
Soğutucu TG-K-015-R Thermal Grizzly Kryonaut ısı alıcı bileşimi 12,5 W/m·K 5,5 g incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!
Tornavida seti olarak Xiaomi Mijia Wiha 24’lü Hassas Tornavida Seti tercih ettim.
İlk kez macun uygulayacağım ve termal pad durumunu da araştırarak laptop için uygun olduğunu düşünerek tercih ettim.
Termal padlerin hangi yerlere nasıl ne şekilde uygulanacağını tam bilmiyorum. Uygulama yapabileceğim gösterici bir rehber ve önerinizi ek olarak 0.5MM ve 1MM arasında bir fark olup olmadığını öğrenerek bilgi almak istiyorum.
Uzman deneyimli arkadaşlardan yardımcı olabilecek var mı? Teşekkür ederim.