Hepsiburada.com'dan sipariş vermiştim.Keşke biraz daha araştırma yapıp alsaydın, senin adına çok üzülüyorum. Rezalet bir dolandırıcılık, bu firmaya lanetler okuyorum senin yerine.
Yok geri iade sistemi hakkında demedim, ürünün kalitesiz olması markanın ayıbı, oranın değil. Bende Omen aldım harika mesela. Allah kolaylık versin kardeşim.Hepsiburada.com 'dan sipariş vermiştim.
Kur iade et.İade etmeyi planlıyorum siparişi geçen hafta bugün vermiştim umarım iade alırlar.
Laptopa Win 10 kurduğum için iade alınmıyormuş sanırım, geri Linux'u kurup iade etme şansım yok mu? Sipariş vereli 7 gün oldu. Bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa bu konuda sevinirim.
İade etmeyi planlıyorum siparişi geçen hafta bugün vermiştim umarım iade alırlar.
Laptopa Win 10 kurduğum için iade alınmıyormuş sanırım, geri Linux'u kurup iade etme şansım yok mu? Sipariş vereli 7 gün oldu. Bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa bu konuda sevinirim.
Sizce Dell 7577 8GB RAM li modelini mi almalıyım yoksa Acer an515 mi ?İade ettiniz mi..?
Sizce Dell 7577 8GB RAM li modelini mi almalıyım yoksa Acer an515 mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.