Acer Nitro AN515-52 ani FPS düşmesi

atosenpai

Decapat
Merhabalar.

Cihazım Acer Nitro serisinin bir modeli ve aralık ayında aldım sıkıntım ani shutterlar droplar giriyor olması bu sorun yeni yeni oluşmaya başladı yaklaşık 1.5 2 hafta önce yaşamaya başladım ve acercommunityden bir fayda göremeyince burayada yazmak ve tavsiye almak istedim. Şu anda cihazımı kullanmaktayım genellikle sorun yaşamıyorum ancak 3 4 dk de bir olacak şekilde drop yiyorum. Black Desert Online oynuyorum FPS olarka 90 ila 80 arası bir değer alıyorum ve birden bu değer 30 35'e düşüyor 3 4 sn kitliyor ve düzeliyor. MSI Afterburner indirdim clock hızı normalin altına düşüyor. Bu shutterları yedigim zaman yanı ekran kartı olması gerektiginin altında çalışıyor. Ara arada Task Manager'i açtığım zaman CPU kısmını %100 olarak görüyorum. Bu cidden can sıkıcı olmaya başladı. Yavaştan tavsiyeye ihtiyacım var iyi günler.

Cihazım: 8 GB'lik modeli.
.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı