Acer Nitro AN515-54 GPU ve CPU kullanımı %100 olmuyor

MartiExe

Decapat
Merhaba, elimde Acer Nitro AN515-54 modeli vardı. i5 9300H ve GTX 1650 kullanan bir dizüstü bilgisayar. Ekranı 120Hz olan bu bilgisayarda Rainbow 6 Siege oyununu oynarken oyun 120 FPS alamıyordu, ben de MSI Afterburner indirip işlemci ve ekran kartı kullanımlarını inceledim. MSI verilerine göre de işlemci de ekran kartı da %100 çalışmıyor. Bunun sebebini öğrenmek istiyordum. Bu bir sorun değil aslında ama bilgisayarın bunu neden yaptığını merak ediyorum.

Anlıyorum, sağolun. Ürünün RAM belleğini arttırmak için sanırım garantiye yollamak gerekiyor, diğer türlü garanti kapsamından çıkıyor.
Soğutucu bloğu, ssd ve hdd slotuna ellenmediği sürece garanti dışı kalmaz. Kalsa denilse de kalmıyor. Zaten Acer’in servisi iyi bir servis değil emin olun kendi kusurunuz olmadığı bir sebepten yollasanız dahi kullanıcı hatası diyip fatura biçerler. Garantiye güvenmeyin yani. Bende de aynı model laptop var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı