Acer Nitro AN515-55-53AG için 96 derece normal mi?

elxan207

Femtopat
i5-10300 işlemci kullanıyor. Nitro Sens'te işlemcinin 96° C olduğu gözüküyor bazen. GTA V maksimum grafikte yarım saat oynadıktan sonra. Bu bir sorun mu?

Sorun değil ama laptop için bu şekilde. Masaya direkt koyuyorsanız arka tarafını 1-2 cm yükseltin biraz daha azalabilir sıcaklıklar. Bende i7 10750H var 1-2 saatlik Forza Horizon 4 sonrası ortalama 90 derece. Sizinki ile aynı kasaya sahip Nitro 5 kullanıyorum.

Bunun Ram ve Ssd markasını biliyomusun kardeş.Ben rami 16 ssdini 512 yapak istiyorum,içindekilerin aynısından amma adını bilmiyorum.

Tam olarak model numarasını bilmiyorum ama RAM markası SK Hynix. Aynı marka bulmak zor olabilir o yüzden uygun voltaj ve frekansta başka RAM almak en mantıklısı. SSD için ise bütçe önemli. İstediğiniz modeli alabilrisiniz. İlla aynı marka olsun derseniz onun da markası SK Hynix.

Bir de oynadığınız oyunlarda nasıl bir perfomans alıyorsunuz, kısaca yazabilir misiniz ?

En ağır Gta 5 yükledim.Ultra ayarlarda kasmıyor.En az 32 fps görüm galiba.Birazcık Ekran altı ısınıyor o kadar.

En ağır Gta 5 yükledim.Ultra ayarlarda kasmıyor.En az 32 fps görüm galiba.Birazcık Ekran altı ısınıyor o kadar.
CS GO denediniz mi ? Kasmıyor demişsiniz ama FPS olarak kaç ortalama ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…