Bunun Ram ve Ssd markasını biliyomusun kardeş.Ben rami 16 ssdini 512 yapak istiyorum,içindekilerin aynısından amma adını bilmiyorum.Sorun değil ama laptop için bu şekilde. Masaya direkt koyuyorsanız arka tarafını 1-2 cm yükseltin biraz daha azalabilir sıcaklıklar. Bende i7 10750H var 1-2 saatlik Forza Horizon 4 sonrası ortalama 90 derece. Sizinki ile aynı kasaya sahip Nitro 5 kullanıyorum.
En ağır Gta 5 yükledim.Ultra ayarlarda kasmıyor.En az 32 fps görüm galiba.Birazcık Ekran altı ısınıyor o kadar.Tam olarak model numarasını bilmiyorum ama RAM markası SK Hynix. Aynı marka bulmak zor olabilir o yüzden uygun voltaj ve frekansta başka RAM almak en mantıklısı. SSD için ise bütçe önemli. İstediğiniz modeli alabilrisiniz.
Bir de oynadığınız oyunlarda nasıl bir perfomans alıyorsunuz, kısaca yazabilir misiniz ?
CS GO denediniz mi ? Kasmıyor demişsiniz ama FPS olarak kaç ortalama ?En ağır Gta 5 yükledim.Ultra ayarlarda kasmıyor.En az 32 fps görüm galiba.Birazcık Ekran altı ısınıyor o kadar.
Onuda en son ayarlarda oynadım oda Kasmıyor.Fps ölçmedim ama.CS GO denediniz mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.