Acer Nitro AN515-58-7725 FreeDOS cihazda Wi-Fi ve touchpad çalışmıyor

gravityxx

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi yeni elime ulaşan Acer Nitro AN-515-58-7725 FreeDOS cihaza USB ile Windows 10 kurulumu yapıp açtıktan sonra hem Wi-fi hem de touchpad çalışmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim, internet erişimi olmadan nasıl düzeltebileceğime dair bir fikrim yok.

Sadece tab ile deneyebildiğim bazı şeyleri denedim ancak olmuyor.

Sürücü indirme linki

Buna tıklayıp sürücüyü indirin. Ardından kablo ile telefonu bilgisayara bağlayıp zip dosyasını bilgisayara atıp klasöre çıkartın. Setup Driver adlı cmd dosyasını çalıştırın.
Hocam dediğiniz gibi yaptım ve ayrı bir klasöre çıkarttım. Sonra da çalıştırdım dediğiniz cmd dosyasını klasörün içinden fakat olmadı. Konsolda başarıyla tamamlandı diye yazdı ama.

Windows 11 kurmanızı öneririm hocam yeni laptopları genelde Win 11 üzerinden çıkarıyorlar direkt bende de aynı cihaz var Win11 kurdum sorunsuz çalışıyor.

Başlıkta da gördüğünüz gibi yeni elime ulaşan Acer Nitro AN-515-58-7725 FreeDOS cihaza USB ile Windows 10 kurulumu yapıp açtıktan sonra hem Wi-fi hem de touchpad çalışmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim, internet erişimi olmadan nasıl düzeltebileceğime dair bir fikrim yok.

Sadece tab ile deneyebildiğim bazı şeyleri denedim ancak olmuyor.
Fn F7 denediniz mi hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı