Acer Nitro AN515 Valorant'ta kasıyor

cunik

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, benim bir arkadaşım | https://www.hepsiburada.com/acer-ni...bilir-bilgisayar-nh-q6zey-002-pm-HB00000T2AAR | şu laptopa sahip. Benim laptopum Monster marka ve ekran kartım da GTX 1650, Valorant'ta 150-200 FPS alıyorum. (Benim işlemcim i5 10300-H ) aynı ekran kartlı bu laptopla arkadaşım 70-100FPS alıyor. Yazılımsal bir sürü şey denesek de hiçbiri fayda sağlamadı. Bilgisayarı formatladık. Ekran kartı driverlarını güncelledik, Windows'u güncelledik. Başta NVIDIA Denetim Masası gözükmezken gözükmesini sağlayıp ayarlarını performans ayarlarına aldık. Pil ayarlarını yüksek performansa da aldık ama ne yaptıysak çözüm olmadı. Benzeri sorun yaşayan veya çözüm hakkında fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun.

Monster övdün diye taşlayabilirler dikate alma onları. Soruna gelirsek sıcaklık değerlerini kontrol eder misiniz?

Dostum bilgisayarı şarjda kullandığınızdan emin olun. Eğer hala aynı FPS değerlerini alıyorsanız bataryayı çıkartıp sadece adaptör üzerinden laptopu açıp öyle deneyin. Son çare olarak da laptopun özel güç kontrol paneli olabilir onu araştırın varsa indirin. Eğer bunların hepsi işe yaramazsa maalesef donanımsal bir sıkıntı vardır. Çünkü format falan her şeyi denemişsiniz. Benim bilgisayarım da aynı özelliklere sahip bütün performans ayarlarını yaptığımda 200FPS üstü oynuyorum.

İşlemci gücü çok iyi değil 9300h la o işlemciden çok FPS alınır noraml

Hocam ram çok etkiliyor. Acer'in 16 GB modellerinde tek slot RAM oluyor. O yüzden 8 GB alıp 16'ya upgrade ederek kullanmak FPS açısından çok daha avantajlı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşınız kullandığı Ram'i satıp 8x2 yapabilir ya da diğeri ile eşdeğer bir 16 daha alirsa muhtemelen sorunu çözülür. Garantisi yoksa sizin cihazınızdaki Ram ile deneyebilirsiniz.
9300h için değil 3750H için güçsüz dedim
9300h 3750Hdan daha güçlü oyunlarda
Hocam işlemcinin darboğaz olmadığı sürece FPS'e etkisi olmaz.

Linkte de yazdığı üzere ram zaten 16GB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…