Acer Nitro AN515 vs Casper Excalibur G770

Konuyu çarpıtmaya çalışma markaya göre cihaz önermiyorum yazdığım markalardan birinin modeline ve serisine bakarak alabilirsin diyorum seçenekleri daraltarak ilerlemesi gerektiğini daha önceden yukarıdaki kişiye cevap verirken yazdım senin için de yazayım oku.

1.seçilen markanın geneline bakılır (sağlam ve kaliteli cihazlar üretiyor mu? Marka ile ilgili nasıl görüşler var nasıl?)

2.seçilen markanın modeline bakılır (o modelde kronik sorunu var mı? Ve cihaz uzun ömürlü mü?)

3.seçtiğin marka içerisindeki modelin serisine bakılır(o seride aynı kasa ile üretilmiş farklı konfigürasyona sahip birden fazla cihaz olur genelde bu seriye has özel bir sorun var mı? )

1.madde'de ne yazıyor seçilen markanın geneline bakılır yani bir cihaz almayı düşünürken doğal olarak o markayı seçmiş oluyorsun okuduğunuzu anlayıp öyle linç etmeye kalkın sabahtandır flood atıyorsunuz amacınız konu sahibine yardım etmek değil konuya mesaj atan bir kişiyi haksız yere linç etmek eğer böyle bir amacınız varsa özelden yazın.
Ayrıca detaylı bir şekilde metot olarak anlattım cihazlar seçilirken marka>model>seri şeklinde giderek seçim yapılır peki neden bu şekilde ilerlenir? Düşünülen markanın eğer cihazlarında arıza oranı çok yüksek ise başka markaya geçilir yani kafa bulandırmadan düzgün seçim yapmak için böyle bir yol seyredilmelidir.

Nasıl ilerleniyor mesela örnek X markasını seçtim markanın cihazları kaliteli şikayet oranları düşük o zaman X markasının X-a modeline bakayım X-a modeli nasıl? Bu da iyi güzel bir sorun yok o zaman X markasının X-a modelinin v. 1 serisi nasıl oda istediğim gibi mi? Bu seride bir sorun var mı yok? O zaman cihazı alabilirim.

Seni linç etmek gibi bir amacım yok. Seni tanımıyorum bile. Sadece yanlışını düzeltiyorum. Şimdi Monster'ın Abra serisi berbat alınmaz bir seri. Bu sebeple forumlarda Monster önerilmez. Ama Tulpar v21 ve v22 gayet sağlam güzel cihazlar. Ama senin gibi markanın görüşlerine bakarsak bu iki cihazı es geçeriz çünkü Monster çoğu kişide haklı olarak kötü bir izlenim bıraktı. O yüzden diyorum marka önemsiz önemli olan model diye.
Ama biliyor musun seninle daha fazla uğraşmayacağım. Yanlışını düzeltmek istiyorum sen linç etmek istiyorsunuz diyorsun. Yanlışı düzeltmek de suç olmuş artık.
 
Aynı bilgisayarı dün sipariş ettim. Elime ulaştığında bir merak ettiğin sorun olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. (Acer)
Ekleme: Pardon hocam sizinki 1650'li modelmiş benimki 1650TI, yinede ekran kartı dışında benzerler.
Discord tan ulaşabilir miyim sana birkaç sorum varda.
Uzak durmanız gereken markalar.

1.Casper
2.Monster
3.Acer

Gönül rahatlığı ile alabileceğiniz markalar

Dell
MSI(Oyuncu cihazları)
Lenovo(Özellikle normal grup cihazlarda Thinkpad serisi adeta takoz gibidir bozulma kasada çürüme diye bir şey yok 🤣)

Bu yazdığım markaların kasaları ve kullandıkları OEM bileşenler Casper, Acer, Monster gibi markaların bileşenlerinden 20 kat daha kalitelidir.Kalitesiz cihaz elinizde kalacağına biraz daha para biriktirip sağlam bişey almanızı öneririm.
Dostum bende MSI almak isterdim ama ailem bu bilgisayar için çok fazla diyor en fazla 7.5k ya kadar çıkabilirim.
 
Discord'tan ulaşabilir miyim sana? Birkaç sorum var.
Özel iletişim adresi bırakmak bunun gibi durumlar için yasak hocam, buradan sormanız daha sağlıklı olacaktır.

Dostum, ben de MSI almak isterdim ama ailem bu bilgisayar için çok fazla diyor, en fazla 7.5K'ya kadar çıkabilirim.

Haklısınız hocam ama arkadaş anlamıyor işte. Bütçenize en yakın MSI modeli GF63/65. Ben kendim bizzat inceledim GF63 ve GF65 modellerini. GF63 kasasına tıktıklayınca çın çın gibisinden diğer laptoplarda duymadığım kalitesizlik sesini duydum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı