Acer Nitro AN517-52 vs. ASUS TUF FX506HCB-HN144

Bütçe
13998
İhtiyaca göre değişir açıkçası hocam, işlemci gücü için TUF, kalite ve büyük ekran için Acer tercih ederdim ben.
Aynen öyle ekran önemliyse Acer mantıklı olur. Acer son zamanlarda nitro serisi güzel işler çıkarıyor eskiden Acer deli gibi ısınma sorunları vardı.
 
Hocam 18.1'deki 3050 95W ve 3050 Ti 75W eşittir. Ayrıca Clevo kasa hiçbir şekilde önermiyorum.
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
O halde v17.2'yi de önermiyorsunuz hocam. V18.1'i almayı çok istiyordum fakat bütçe yetmedi ne yazık ki. Hocam şu an işlemci gücüne ihtiyacım çok var mı yok mu bilmiyorum. Ekran kartına rahat rahat oyunlarda yetebilecek, oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak bir işlemci arıyorum. i5 10300H, i5 11400H'a göre kötü bir işlemci mi? Render vs. gibi şeyler yapmayacağım sadece oyun odaklı düşünüyorum. RDR 2, Witcher 3, LoL, bfv, Valorant gibi her telden oyun oynayacağım ona göre bir tercih yapmaya çalışıyorum. Ne önerirdiniz ASUS ve TUF arasından bu kullanım ihtiyacıma göre?
Aynen öyle ekran önemliyse Acer mantıklı olur. Acer son zamanlarda Nitro serisi güzel işler çıkarıyor eskiden Acer deli gibi ısınma sorunları vardı.

Daha büyük ekran cezbetmiyor değil ama eğer oyun performansımı i5 11400h gerçekten arttıracasksa ekran büyüklüğünden vazgeçip ASUS'u tercih edebilirim. Eğer arttırmayacaksa Acer'i tercih edebilirim.
 
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Cihazda başka bir problemle karşılaştınız mı? Cihazın kronik herhangi bir problemi var mı?
Hocam sadece oyuna girince ufaktan bir coil whine sesi oluyor fakat benim eski konularıma bakarsanız bu konuya çok önem veren birisiydim. Kendimde çıktıktan sonra bu muymuş dedim. Çok hafif bir cızırtı. Kulaklık takmasam bile oyunun sesini açınca sesi duymuyorsunuz. Başka bir problemiyle karşılaşmadım henüz. CW de bir sorun değil yani. Performansa etkisi yok.
 

Geri
Yukarı